Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Jdu v pátek ven o něco mladší holkou než jsem já.S tou holkou jem se už několikrát viděl,ale nikdy jsme se spolu nebavili,Ted si píšem před Facebook ale tam nad vědou můžete přemýšlet jak dlouho chcete..takže bych prosil o radu jak začít konverzaci příjdu k ní a Ahoj... a dál?Porad te prosím,Děkuji
Chtěl bych jí vzít na romantickou procházku.. ale jak se máš? to říká právě každý.Bojim se že holka řekne dobrý a tim to končí.
No, myslím, že zeptat se, jak se člověk má patří mezi základní zdvořilostní fráze. Neumím si představit, že bych se s někým poprvé viděla a on by na mě hned po pozdravu vybafl nějaké supr sofistikované naučené téma.
Pokud chceš jít na procházku, buď s ena tom dohodněte předem, nebo hned při příchodu rychle omrkni její oblečení, abys jí někde nevláčel v něčem, v čem jí bude zima, nebo v podpatcích. Je možné, že se na první setkání bude chtít nastrojit, ale že jí v tom nebude nejlépe.
Jinak já zastávám názor, že připravená témata ke konverzaci vždy selžou a vyzní do prázdna.
Samozřejmě se můžeš podívat an facebooku na to, co jí baví, abys měl přehled, ale podrobnější příprava mi připadá umělá. potřebuješ jí zaujmout takový, jaký jsi, není to zkouška, na kterou se musíš připravit.
Po cestě můžeš zmínit, proč jí bereš právě se, třeba něco, cos tam zažil... Vždy hovor tak nějak plyne, pokud si dva sednou. Nezapomínej se ptát, ale zase jí nevyslýchej. To půjde
Ahoj. Co něco takového - ahoj, rád Tě vidím a těšil jsem se na Tebe. Zklusil jsem vymyslet, kam půjdeme...(sdělit svůj návrh). Nebo bys raději zašla někam jinam? Já se klidně podřídím Tvému přání, nebo vymyslíme něco jiného společně? (Než se dohodnete,uplyne zase nějaký čas) a pak již můžete vyrazit. Cestou probrat koníčky, kamarády, rodinu...A hlavně sami sebe. Co se Ti na ní líbí (čím je Ti sympatická atd.) Důležité je nechat mluvit druhého, naslouchat mu. Ne tedy pořád mluvit jen o sobě samém atd. Tak ať se rande vydaří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.