Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je se mnou jen pro peníze?

Od: gympl odpovědí: 8 změna:

Chodím s holkou,který je 19.Donedávna byl náš vztah v pořádku než na Skypu potkala jednoho kluka. Od té doby sis ním skypue celou noc a já sem pobral podeření,že spolu něco chtějí mít.Kouknul jsem se o čem se bavili psala mu,že je se mnou pro peníze,že mě stejně nemiluje.Když jsem se jí na to ptal řekla že mu to jen píše a že nemám žárlit.Co si myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Odstavit - od PC, od peněz, od lože.

hodnocení

1x

Promiň, obvykle nepíšu sprostě, ale kopni jí do pr... Nic lepšího nemůžeš udělat.

gympl
hodnocení

Přítelkyni je 19let a občas se takhle chová,že píše takovéhle nesmysly.

hodnocení

0x

Pokud je schopna něco takového o Vás psát jinému, kašlete na ni a najděte si jinou. Nebuďte za troubu. Omlouvám se, vhodnější slova mě k tomuto nenapadla.

martinaa*
hodnocení

0x

No, kdo hledá, najde... Pokud jsi skutečně movitější, tak přítelkyni pošli někam a najdi si takovou, která bude mít ráda i tebe, ne tvé peníze. Že mu to jen píše? Pěkně hloupá výmluva, na kterou (doufám!) neskočíš.

askmenow*
hodnocení

0x

Hodný a milující člověk takové věci neříká/nepíše nikdy, ani nevážně, ani na Skypu. Nevěřila bych jí. A komu nevěřím, s tím logicky nemůžu mít vztah...

doplněno 26.03.13 18:18:

Jinak Ivzez má pravdu, že číst číkoli korespondenci, včetně internetových konverzací je neslušné a samozřejmě to svědčí i o vašich kvalitách... Ale tak nad tím se můžete zamyslet jindy, chápu, že když už máte k dispozici informace, které máte, máte potřebu nějak situaci řešit. Ale poučení rpo příště...

iz*
hodnocení

0x

Já vidím otázku spíše v tom, zda Vaše přítelkyně může dále důvěřovat člověku, který čte její korespondenci. (Na čtení její korespondence nemáte žádné právo.)

sisinka*
hodnocení

0x

kopni ji do ... nebo jí pošli k šípku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]