Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny ve spolek, neda mi to a zeptam se... znam dva roky kamaradku, poslednich par mesicu se snazim, aby kamaradstvi prerostlo v neco vic. Naposled mi rekla ze neni zamilovana. Ted premyslim, jestli a co s tim delat. Ze vsech spatnych reseni me jako nejmene spatny napada se par tydnu neozyvat, nereagovat na sms a telefonaty. "Nastesti" se tech par tydnu kryje s jejimi studijnimi povinnostmi a tim bych to pak mohl vysvetlit Jak se vam to jevi?
Asi tezko radit, kdyz nejste uplne zasazeny v kontextu, no ale stejne - nejak si odpovedi preberu.
Druha cast dotazu je spis na mistni damy ... jste schopny se zamilovat se do chlapa spis za delsi obdobi, tzn. na zaklade toho, ze mate neco spolecnyho (hodnoty, pohled na svet, zajmy), z toho vidite nejakou perspektivu a pak se zamilujete (na zacatku ho mate "jen rada") a nebo tyhle veci na zacatku pri tom zamilovavani se neresite. Ja pozoruju, ze jsem spis ten prvni pripad, tak nevim, jestli to neni nejaky divny
Také zdravím. Nějaký čas se neozvat a držet se od ní dál, je dobré řešení. Pro ní, protože bude mít klid na studium. Pokud Vám řekla, že není zamilovaná, pak jí to asi moc vadit nebude a spíše to uvítá. K druhé části otázky- to je u každého jiné. Někdo se zamiluje hned, někdo k tomu dozraje třeba časem. Ale pokud Vás vidí jen jako kamaráda a to po celou dobu, co se znáte, pak je možné, že to nebude chtít změnit nikdy a Vaše snaha vyjde naprázdno. Ale přesto radím . nevzdávejte to, hledejte dál způsoby, jak si ji získat. Snaha a vytrvalost Vám může své ovoce nakonec přinést...
Ona se ozve, to je vcelku jisty, pac se schazime 1x za tyden az 14 dni na zaklade spolecnyho zajmu. Ale spis to vidim tak, ze ted dam pokoj a pak to musim nechat ciste na ni, jak to bude chtit dal.
Máte cca 2 roky kamarádku, s níž máte společný zájem. Stojí Vám za pokus o to kamarádství přijít? Podle mne totiž zmíněným "odmlčením a nereagováním" nic jiného nezískáte.
Mne by člocvěk, který by se mne snažil z kamarádství "přesvědčit k něčemu víc", přestože by věděl, že do něj nejsem zamilovaná, natolik odradil, že bych s ním přerušila kontakt úplně nebo (pokud by to z nějakého důvodu nebylo možné) omezila na nejnutnější minimum.
Ahoj,
rozumím dobře, že jste zatím jen přátelé, ty bys o ni stál, ale zatím mezi vámi žádný hlubší než přátelský vztah není?
A ví ona o tvých citech?
Jinak se zamiováváním to má každý jinak. Já třeba nikdy nebyla zamilovaná dřív, než jsem s někým chodila... S někým jsem vždy začala chodit a po čase a důkladnějším seznámení se ukázalo. Netvrdím, že je to tak správné, netvrdím, že je to normální, myslím totiž, že na tyhle věci neexistují správné a špatné odpovědi.
Pokud jste v pravidelném kontaktu a jen tak se odmlčíš, mohla by si to vykládat zle. Já pokud mám něco na lidech ráda, obzvlášť na mužích, se kterými bych teoreticky mohla mít nějaký vztah, je to spolehlivost.
Nějak nechápu, proč se chceš odmlčovat. Kdyžtak prosím dovysvětli, když víc púochopím, můžu lépe poradit ze svého úhlu pohledu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.