Nejste přihlášen/a.
Miluju jednoho kluka ve třídě, ale ten je zadaný. Nevím co dělat. Mám plán jak ho získat ale není to fér a prostě by se mi do toho moc nechtělo. Co mám prosím dělat? Prostě ho zbožňuju a nevím jak dál. Za pár měsíců odchází z naší třídy (jsme v osmičce a on propadl v šetce) Navíc bydlí v Kozlech. Nevím jestli se mu taky líbím protože má sice holku ale při hodině se na mě často dívám a když se na něj otočím a usměju se tak mi to oplatí ale tak jakoby zvláštně (nevím jestli je to projev toho že se mu líbím nebo se mi směje proč se na něj usmívám jak blbka Teď se poslední dobou baví s pár dalšími kámošemi tím že na mě vybafne když třeba nevím že za mnou stojí. Nebo na mě vybafne i někdo jiný třeba jeho kámoš... Jsem z toho zmatená. Fakt nevím co si mám o tom všem myslet. Poraďte mi prosím jak poznám jestli se mu líbím. Jeden náš známý mi poradil ať mu šáhnu mezi nohy(že se mu to prý bude líbit) až nás nikdo neuvidí ale já se bojím že by to mohl kecnout že by se mu to nelíbilo že by to vykecal atd. Jsem zmatená fakt prostě nevím jestli mu věřit(tomu známému) Ten kluk co se mi líbí se mě taky ptal (před lidma) jestli s ním budu chodit ale určitě si dělal srandu už jen proto že má holku a byli tam lidi jsem odmítla. Chci mu dát najevo že se mi líbí. Ale ne abych mu něco musela říkat. Třeba nějaký náznaky nebo tak něco. A chtěla bych se vás kluká (tak 15-20 let) zeptat jak dáváte najevo holce že se vám líbí? Víte třeba se mu líbím ale on to neví že on mě taky tak si udržuje tu holku a nebo se mu vůbec nelíbím. A vy byste to vykecali kdyby byla holka tak odvážná nebo jak to říct
a šáhla vám mezi nohy? Mě bude 15 jemu 16 Co myslíte? Já už fakt nevím. Prosím žádný hnusný komenty a děkuji předem za odpověď
Hlavně se nenechávej navádět k podobným nesmyslům, jako je osahávání atd. Tvůj známý to s Tebou moc dobře nemyslí, když Tě k něčemu takovému pobízí. Klukovi to může být naopak hodně nepříjemné, až trapné. A může ztrapnit i Tebe. Pokud má děvče, vžij se do toho, kdybys byla na jejím místě Ty a někdo se takto zachoval k Tvému chlapci. Moc by se Ti to jistě nelíbilo. Kdyby měl i on o Tebe zájem, projevil by ho a ukončil by vztah s jinou. To, že se Ti líbí a je zadaný, se prostě stává. Respektuj jeho vztah a najdi si nezadaného. Nemá smysl, aby ses trápila pro kluka, kterého mít nemůžeš. Smiř se s tím.
Ten známej je pěkně zlomyslnej (rozhodně na něj nedávej)!
doplněno 10.04.13 16:50:Představ sama sebe na místě jeho holky: Líbilo by se ti, kdyby mu jiná holka něco naznačovala nebo říkala, nebo mu dokonce sahala mezi nohy?
Je-li to slušný (o jiného poddle mne nemá cenu usilovat) kluk, a má-li o tebe zájem, rozejde se napřed se svou holkou a pak teprve začně projevovat zájem o tebe.
Hnusnej koment to nebude... ale příjemnej asi taky ne. Proč by sahala klukovi mezi nohy? Bez urážky, to dnes radí "megakrutý" dívčí časáky, nebo kamarádky, nebo kdo? To je dost ubohý... V osmičce dát klukovi ruku mezi nohy, tak dostanu přinejlepším po tlamě od jeho holky, přinejhorším by to za chvíli věděla celá třída (nebo obráceně, to je fuk).
Saháním mezi nohy nikoho neohromíš, tím míň normálního kluka (uznávám ale, že nějakýmu puberťákovi nebo podobnýmu frajerovi by se to líbit mohlo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.