Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych od vás poradit...od kohokoliv.
Je mi 13 let a asi před rokem jsem poznala jednoho "kluka".
Byla to láska na první pohled, já jsem se zamilovala do něho a on do mě.
Až jsme se viděli asi tak po druhý, tak jsem se odvážila a šla jsem za ním...povídali jsme si, všechno bylo fajnový ale potom mi řekl kolik mu je let.
Je mu 27 (vipadá asi tak na 17).
Takže náš věkový rozdíl je 15 let. Nejdřív si byl nejistý ale potom mi řekl že mu to nevadí že mě miluje a že to klidně bez sexu vydrží. A že pak ani na mě nebude tlačit.
Měla jsem báječný pocit, než jsem přišla domů...řekla jsem mamce kolik mu je a to jsem neměla dělat.
Začala hned vykřikovat že je to nějakej úchyl atd...
Ale já ho znám a on takový není! On je skromný, takový plachý.
A potom mi mamka zakázala se sním scházet.
Asi vám budu připadat jako blázen ale já ho pořád miluju a on pořád miluje mě.
Chápu mamku že se o mě bojí (když mi ještě není 15) ale...
Já a on chceme být spolu, chceme se spolu vídat atd...
Prosím poradte mi jako to mám udělat aby jsem s ním mohla být..prosím :'( Jak to mám udělat abychom se mohly alespoň vídat :'( Děkuju za KAŽDOU odpověd
Ahoj. Pokud je mu 27 let a Tobě 13 pak on sám by se od Tebe měl držet dál. Nemáš věk na to, abys navazovala známost s dospělým mužem. Chápu, že jsi zamilovaná, ale ten věkový rozdíl je opravdu velký, když uvážím, že jsi ještě dítě školou povinné. Ono v tomto nelze poradit jak obejít Tvé rodiče, abys dosáhla svého a stýkala ses s někým, kdo se Ti zdá být nyní fajn, ale může Ti třeba hodně ublížit... Rodiče jsou za Tebe odpovědní, respektuj je, ať si nenaděláš hodně problémů nejen s nimi. I my zde, musíme respektovat, že je Ti teprve 13 let a on je již dávno dospělý muž...Nebuď z toho smutná, nemáš kam spěchat, nic Ti neuteče. A pokud mu na Tobě záleží, bude respektovat Tvé rodiče i Tvůj věk a nebude vymýšlet způsob, jak se s Tebou scházet za jejich zády.
Děkuju všem za odpovědi.
Já vím máte pravdu.
Ale co mám dělat když mi srdce říká ano a rozum ne.
Pro vlasatec: takže aspoň malinko víš jako se cítím
jsem ráda že nejsem jediná která má takový problém se vstahem.
Takže myslíš že když tomu dáme čas (já a on) tak by to neměl být takový problém?
Je to asi první kluk, který Ti přišel do cesty. Proto jsi tolik nadšená. Ale uvidíš, až Ti bude 20, jistě se Ti bude líbit celá řada jiných kluků než 35 letý pán.
Jinak on už je dospělý a chce od dívky něco víc, než ji jen držet za ruku a špitat jí tajnosti. A Ty si to "víc" nemůžeš dovolit. Myslím si proto, že ho ta láska časem přejde a najde si dospělou ženu. Nepřeji Ti nic špatného, ale je to tak.
Když o tom přemýšlím, mám 12 letou vnučku. Ten strašný pocit, že by se kolem ní začal ometat skoro 30 letý chlap! To bych ho pořádně prohnala jetelem! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.