Nejste přihlášen/a.
Nazdar, mám asi tento problém.
Znám už asi rok jednu úžasnou holku, do které jsem se zamiloval. Jsem ale hrozně stydlivý a dlouho mi trvalo, než ji řekl, co k ní cítím. No ale odpověděla mi, že bude lepší když zůstaneme kamarádi. Ale pokaždé se potkáme tak se na mě usmívá a vypadá šťastná, že mě vidí. Ale pokud něco cítí, tak to nenaznačí a já se bojím oslovit ji znova.
Prosím o radu a vyprosil bych si odpovědi typu "Tak si najdi jinou".
Díky moc
Zdravím. Záleží na tom, jak dlouhá doba uplynula od toho, co jsi jí řekl, že k ní cítíš. Lidé mohou svůj názor a pohled na věc časem i změnit. Zda názor na Tebe změnila i ona se nedozvíš, pokud se jí znovu nezeptáš. Takže Ti nezbyde nic jiného, než si dodat odvahu a zjistit to. Co horšího se může stát, než jen to, že uslyšíš, co jsi slyšel již jednou? Neboj se toho, každý svého štěstí strůjce! Držím palce, třeba to tentokrát vyjde a odpověď bude jiná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.