Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V.Kaňka - Průhonický: Průhonický Zámek

Od: kastelanka* odpovědí: 10 změna:

Proč se nedaří sehnat knihu od V.Kaňka-Průhonický:Průhonický Zámek.Dala jsem různé inzerce i v antikvariátu jsem byla,ale výsledek nulový jsem úplně bezradná pomůže mi někdo prosim.Moc děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zkuste hledat tady muj-antikvariat.cz/... (možství antikvariátů na jednom místě) Sám jsem byl překvapený, co všechno se tam dá nalézt.

doplněno 25.03.13 19:46:

Je tam možnost i zadat si poptávku na knihu.

martinaa*
hodnocení

0x

Pravidlo Z6... na knihu už jste se jednou ptala, pokračujte v původní otázce poradte.cz/...

searcher

chybny link..
poradte.cz/...
searcher

par minut hledani:

V patek se jedna prodala na Aukru:

aukro.cz/...

..dokonce i s venovanim autora.

kastelanka*
hodnocení

Chtěla jsem ji koupit v pátek na Aukru,ale někdo mě bohužel přehodil to mě mrzí měla jsem ji na dosah

buss
hodnocení

0x

Prosté, asi ji nikdo nenabízí k prodeji.

kastelanka*
hodnocení

Díky fakt zajímavá odpověď.

ukulele*

Některé knihy se shánějí dlouho. Záleží na štěstí a na penězích. Já toužím po pár knížkách už kolik let...

searcher

no buss ma tak trochu pravdu..

podobnych starych knih, ktere se na trhu objevuji spis jen vzacne, vyjimecne nebo sporadicky jsou tisice, a pokud se nekde v aukcich nebo v antikvariatech objevi, tak za adekvatni (vyssi) ceny.

Na tom Aukru jste si mela nastavit cenovy strop tak 1000 - 1500Kc, pokud ji tak moc chcete.. je znamo, ze vetsina aukro-drazitelu na pod. veci prihazuje az v poslednich minutach nebo vterinach.

Jsem se trochu nudil, tak jsem prohledal snad cely internet - vcetne snad 60ti vetsich antikvariatu (ktere nabizi stare knihy i online) po cele CR, ale vypada to, ze ji momentalne opravdu nikdo nikde nenabizi/neprodava..

Nezbyva vam nic jineho nez cekat - kazdy tyden zkouset nove hledat, zda se nekde neobjevi. Zadat si ji na Aukru nebo v antikvariatech do "hledam" (az se objevi poslou vam email), na ruznejch bezplatnejch inzertnich portalech a e-bazarech si dat do rubriky "koupim" inzeraty a podobne..

iz*
hodnocení

0x

Protože sháníte jinde, než byste měla, příčemž navíc porušujete zdejší pravidla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]