Nejste přihlášen/a.
Proč se nedaří sehnat knihu od V.Kaňka-Průhonický:Průhonický Zámek.Dala jsem různé inzerce i v antikvariátu jsem byla,ale výsledek nulový jsem úplně bezradná pomůže mi někdo prosim.Moc děkuji
Zkuste hledat tady muj-antikvariat.cz/... (možství antikvariátů na jednom místě) Sám jsem byl překvapený, co všechno se tam dá nalézt.
doplněno 25.03.13 19:46:Je tam možnost i zadat si poptávku na knihu.
Pravidlo Z6... na knihu už jste se jednou ptala, pokračujte v původní otázce poradte.cz/...
Některé knihy se shánějí dlouho. Záleží na štěstí a na penězích. Já toužím po pár knížkách už kolik let...
no buss ma tak trochu pravdu..
podobnych starych knih, ktere se na trhu objevuji spis jen vzacne, vyjimecne nebo sporadicky jsou tisice, a pokud se nekde v aukcich nebo v antikvariatech objevi, tak za adekvatni (vyssi) ceny.
Na tom Aukru jste si mela nastavit cenovy strop tak 1000 - 1500Kc, pokud ji tak moc chcete.. je znamo, ze vetsina aukro-drazitelu na pod. veci prihazuje az v poslednich minutach nebo vterinach.
Jsem se trochu nudil, tak jsem prohledal snad cely internet - vcetne snad 60ti vetsich antikvariatu (ktere nabizi stare knihy i online) po cele CR, ale vypada to, ze ji momentalne opravdu nikdo nikde nenabizi/neprodava..
Nezbyva vam nic jineho nez cekat - kazdy tyden zkouset nove hledat, zda se nekde neobjevi. Zadat si ji na Aukru nebo v antikvariatech do "hledam" (az se objevi poslou vam email), na ruznejch bezplatnejch inzertnich portalech a e-bazarech si dat do rubriky "koupim" inzeraty a podobne..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.