Nejste přihlášen/a.
Prestehovala jsem se do Irska a zacala studovat na univerzite. Bylo to pro me tezke obdobi, a jeste stale je, diky kulturnimu soku a absenci moji rodiny. Potkala jsem ale skveleho kluka, a uz jsme spolu pet mesicu. Problem, je, ze nevim, jestli ho miluju, nebo jestli jsem s nim jen proto, ze se citim nejiste v novem prostredi. Nikdy jsme poradne nerandili, spis jsme hupsli do rozjeteho vlaku. Nikdy jsem nemela motyly v brise, kdyz jsem byla s nim, zadne jiskry. A za tu dobu co jsme spolu, jsem se smala asi jen trikrat. Pribrala jsem, rysy v tvari se mi meni na ustarane a tvrde.
Neustale se hadame kvuli drobnostem. Prijde mi, ze je sobecky, nevyspely, mirne nespolehlivy, nevasnivy. V posteli nam to neklape, a zacinam byt velmi frustrovana. Kdyz jsem s nim tak jsem nervni, hledam zaminky pro hadku, snazim se ho menit. Osobne, jsem depresivni typ a perfekcionista v jednom, a cekam krasny vztah s nekym kdo mi rozumi. Ale bojim se ze je to jen mytus a takovy vztah neexistuje. Bojim se, ze tohle je vsechno, co vztah muze nabidnout (vsechny me predchozi vztahy skoncili hrozne). Bojim se ho opustit, protoze jsem na nem emocionalne zavisla a nevim co by se stalo, kdybychom se znovu rozesli (poprve jsme se rozesli po dvou mesicich). Panikarim pri predstave ze bych s nim uz nikdy nemohla mluvit. Nevim co knemu citim. miluju ho, nebo ne?
CO MAM DELAT? Poradte prosim.
Nemilujete ho. Spíš ho asi potřebujete, jste daleko od domova a on je někdo, na koho se můžete upnout.
1/ Píšete, že jste potkala skvělého kluka.
2/ O pár řádků dál píšete, že je sobecký, nevyspělý, nespolehlivý, nevášnivý.
Tak, kruciš, co vlastně chcete? Jestli je jako bod 1/, tedy skvělý, dělejte všechno pro to, abyste si ho zachovala.
Jestli je jako bod 2/, pryč od něj. V tom případě jste sobecká Vy, držíte se ho i přesto, že Vám nevyhovuje.
Tak se už začněte chovat jako rozumná ženská a najděte si partnera, který Vám bude po všech stránkách vyhovovat. Nemá cenu s ním být ze soucitu. Nemá cenu s ním být proto, abyste se v cizí zemi necítila sama. Stejně by Vám to dlouho nevydrželo. Jaga.
Vzdyť jste si odpověděla již sama,a dokonce velmi pragmaticky,nikdy Jste ho nemilovala,a milovat ani nebudete!Pouze se bojíte být sama,jelikož Jste v cizím prostředí,on je to nejbližší,co momentálně máte.Ale,i za takovou cenu,řekněme sebedestruktivní?Ničíte se ještě více,než si dokážete představit!Opusťte ho,nebuďte s ním,působí na Vás velice negativně,vždyť to sama přiznáváte,a o to více máte sklony k depresím-hádky,prázdno a smutek v duši...Zvyknete si rychle na to,že nejste s ním,to mi věřte,a záhy zjistíte,že bez něho to teprve začíná být hezké,klidné,čisté...Proboha živého,vždyť Jste mladá,chytrá,zcela jistě i hezká,tak proč se trápíte s člověkem,na kterém Vám evidentně nezáleží?!
Přece máte kolem sebe přátele,nebo alespoň známé ze školy,z koleje,ty dívky tam také někoho mají,aby se mu mohly kdykoliv vyplakat na rameni,nebo aby se mohly kdykoliv pohádat,aby ze sebe vyplavily přebytečný adrenalin?!Asi ne,že?Tak se jak se říká vzmužte,nebuďte zbabělá..Víte,co se říká?"Ženská vydrží víc než člověk,"a dle mého soudu je to svatá pravda,my ženy musíme v životě překonat,překousnout a snést tolik věcí a tíhy,že to je až k podivu,že jsme ještě vůbec normální:DZačněte se zaobírat ještě něčím jiným krom studia,a to především proto,aby Jste měla zábavu,aby Jste si mohla vyčistit hlavu,jó,už to mám,cvičte slečno,a řádně,alespoň hodinu,choďte ven na procházky,čerstvý vzduch dělá divy,malujte,nebo foťte,zkrátka a dobře,permanentně se musíte zaměstnávat,čím více,tím lépe.
Emocionální vazba se bpak brzy vytratí,a Vy si v klidu vydechnete,a pak,co Vy víte,kdy se objeví ten pravý?Třeba brzy,musíte věřit,věřit,že takoví jsou,protože oni jsou,a ještě budou,jen musíte být trpělivá...Ufffff...
Hodně štěstí,a myslete pozitivně,život je příliš krátký nato,abychom ho přežívali,život se musí žíííít!
Nemyslím si, že ho milujete. Vidíte na něm jen samé chyby. Je Vám dobrý jen na to, aby Vám vyplňoval Vaši samotu. Vy jste na něm závislá z jiného důvodu, ale láska to podle mne není. Nepíšete ani slovo o tom, co mu nabízíte Vy. Na vztahu musí pracovat oba dva, nejen on. Potřebujete ho k vyplnění svého času. Tak ho přestaňte využívat a najděte si někoho, s kým ten krásný vztah budete mít. Nezapomeňte, že jste to Vy, kdo se ho drží zcela dobrovolně...To je můj názor, Váš je to život a vztah.
Zdravím, tak jak jste to popsala, tak ho nemilujete.
Opravdu jste depresivní, a hlavně Vaše sebevědomí je na nule. Věřte, že dobré vztahy existují. Vy ale přetrváváte ve vztahu-nevztahu jen proto, že nevěříte, že byste mohla potkat někoho, koho byste opravdu milovala a on miloval Vás...
Tím,že jste s tímto klukem, ztrácíte čas. Radím Vám rozejděte se, zapracujte na sobě, a pak si najděte někoho, s kým budete šťastná.
Mimochodem - nejdřív píšete, že jste potkala skvělého kluka - a pak že je sobecký, nevyspělý, nespolehlivý, atd., atd. Trochu rozpor, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.