Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úchylka nebo je to normální?

Od: ra odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, jen se chci zeptat na jednu věc. Chodím s přítelem, který už od mládí má ve zvyku bouchat rukou do nosu. Dělá to skoro každý den, jak mě, tak i komukoliv ostatnímu. Má rád, když je studený a on může kloubama a zápěstím nos přejíždět. Jen chci zjistit, zda je to nějaká úchylka, nebo oč jde? Děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud je tato otázka míněna vážně, zeptal bych se jinak: Je normální tohle snášet? Jedno varování a pak by byl nucel vyhledat pohotovost - ORL. Normální to rozhodně není, bral bych to tak, že musí neustále dávat najevo svoji nadřazenost nad ostatními.

buss
hodnocení

0x

Kdyby to bylo normální tak to dělá většina, jinak se té otázce podivuji že nejsi schopna rozlišit, co je ještě společensky únosné. Možná někde v pralese, nějaká ujetá skupina, ale tady né. Se divím, že na to ještě od někoho jiného nedoplatil.

ladaadal*
hodnocení

0x

Mě tady taky dost udivuje, že píšeš "mě, tak i komukoliv jinému". Nechápu, jak ještě může chodit, u mě by dost tvrdě narazil. Normální to samozřejmě není a je jen otázkou času, než mu to někdo dostatečně razantně vysvětlí.

mowla*
hodnocení

0x

*smich* ..."i komukoliv ostatnímu"... *smich*

To jako opravdu komukoliv? - jak už psali kluci - kolegové, u mne by narazil, taky na bouchnutí do nosu...

*smich*

Jako netradiční sexuální praktika ovšem, pokud se to tobě líbí, proč ne? - jsou i mnohem ´zvláštnější´...

martinaa*
hodnocení

0x

Normální to není a kdyby mi sáhl na nos, nedejbože mě do něj bouchnul, tak mu asi sáhnu do úsměvu.

Holt lidi si k tobě dovolí tolik, co jim dovolíš ty. Když dáš jasně najevo, že ti to vadí a že si to nepřeješ, nevidím jediný důvod, proč by tě s tím měl obtěžovat. A pokud mu nejsou ostatní schopní říct, že jim to vadí, tak je nechej, to je jejich boj.

hodnocení

0x

Dobrý den. Normální to není a stejně tak není normální, nechat si to líbit. Nevím, zda je to úchylka, nebo jen hloupý zlozvyk, ať se dá vyšetřit odborníkem - nejspíše psychiatrem.

hodnocení

0x

Připojuji se ke kolegům...

Udělal by to jednou... při dalším pokusu bych si praštil já...

moula*
hodnocení

0x

Je to normální úchylka!

Spíš možná nenormální... *smich*

hodnocení

0x

S takovým blbem bych tedy nechodila, a to ani za nic. Když by mě měl bouchat rukou do nosu. A já bych navíc musela dbát na to, abych měla ten nos studený a on byl proto spokojený!

Není to naprosto normální. Až Vás příště zase bouchne do nosu, bouchněte ho do něj taky a hlasitě řekněte: TO JE KONEC!

Protože to opravdu není normální. Kdyby Vás hladil po zadečku, kdyby Vás štípal do tvářičky, či bral za bradičku /to dřív prý dělávali staří lvi salónů :D/ tak snad, i když ani to by se mi nelíbilo. Aby do mě někdo štípal jako do šunky.

Ale bouchat do nosu? Jak jsem už psala: bouchněte ho taky a to pořádně a KONEC! Jaga.

hodnocení

0x

Tak jsem si představila, jak by to asi vypaddalo ve skutečnosti A vůbec to není uskutečnitelné. Přejíždět komukoliv kloubama ruky, a zápěsím po nose není možné. Snad Vám, a Vy se ani nehnete, aby se mu ruka nesmekla z Vašeho nosu. Nepovídejte, že si tohle nechá někdo cizí líbit. A pak, píšete, že to dělá od mládí. Jak je dnes starý? A jak to víte? To Vám vyprávěl, nebo ho znáte od mateřské školky? O úchylku stoprocentně jde...*smich*

hodnocení

0x

To je myslím pěkně nenormální! Mně bouchnout jen tak někdo do nosu,myslím chlapa,tak ho kolenem naberu do rozkroku,že by ho ta ,,krávovina,,velmi rychle přešla! Doktora Chocholouška na něj.:)

nosac
hodnocení

0x

Je to úchylka a dost nakažlivá - okamžitě bych to od něj chytil a bouchnul bych do nosu jeho :( Poprvý jen decentně, ale podruhý už bych mu ho asi přelomil *ee*

To ještě nemá nos nakřivo? Divil bych se že by ho ještě nikdo nepraštil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]