Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jen se chci zeptat na jednu věc. Chodím s přítelem, který už od mládí má ve zvyku bouchat rukou do nosu. Dělá to skoro každý den, jak mě, tak i komukoliv ostatnímu. Má rád, když je studený a on může kloubama a zápěstím nos přejíždět. Jen chci zjistit, zda je to nějaká úchylka, nebo oč jde? Děkuji za odpověď.
Normální to není a kdyby mi sáhl na nos, nedejbože mě do něj bouchnul, tak mu asi sáhnu do úsměvu.
Holt lidi si k tobě dovolí tolik, co jim dovolíš ty. Když dáš jasně najevo, že ti to vadí a že si to nepřeješ, nevidím jediný důvod, proč by tě s tím měl obtěžovat. A pokud mu nejsou ostatní schopní říct, že jim to vadí, tak je nechej, to je jejich boj.
S takovým blbem bych tedy nechodila, a to ani za nic. Když by mě měl bouchat rukou do nosu. A já bych navíc musela dbát na to, abych měla ten nos studený a on byl proto spokojený!
Není to naprosto normální. Až Vás příště zase bouchne do nosu, bouchněte ho do něj taky a hlasitě řekněte: TO JE KONEC!
Protože to opravdu není normální. Kdyby Vás hladil po zadečku, kdyby Vás štípal do tvářičky, či bral za bradičku /to dřív prý dělávali staří lvi salónů :D/ tak snad, i když ani to by se mi nelíbilo. Aby do mě někdo štípal jako do šunky.
Ale bouchat do nosu? Jak jsem už psala: bouchněte ho taky a to pořádně a KONEC! Jaga.
Tak jsem si představila, jak by to asi vypaddalo ve skutečnosti A vůbec to není uskutečnitelné. Přejíždět komukoliv kloubama ruky, a zápěsím po nose není možné. Snad Vám, a Vy se ani nehnete, aby se mu ruka nesmekla z Vašeho nosu. Nepovídejte, že si tohle nechá někdo cizí líbit. A pak, píšete, že to dělá od mládí. Jak je dnes starý? A jak to víte? To Vám vyprávěl, nebo ho znáte od mateřské školky? O úchylku stoprocentně jde...
To je myslím pěkně nenormální! Mně bouchnout jen tak někdo do nosu,myslím chlapa,tak ho kolenem naberu do rozkroku,že by ho ta ,,krávovina,,velmi rychle přešla! Doktora Chocholouška na něj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.