Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Danové přiznání-vrácení daně

Od: reno* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám živnost na stavební dokončovací práce a dělal jsem brigádně pro obecní úřad v místě bydliště.

Dostal jsem od obce potvrzení o zdanitelných příjmech kde je 3825 kč sražená záloha daně.

Na živnosti jsem celkově i po odečtení nezdanitelné částky 24.840kč v mínusu .

Jak mám vepsat do danového přiznání aby mě částku 3824kč vrátili?

Jestli je to na straně 4 žádost o vrácení přeplatku na dani tak tam vepsat tu částku a přidat jako přílohu

toho potvrzení co jsem dostal? děkuji předem za rady

Danové přiznání-vrácení daně

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

koukolik
hodnocení

0x

Podstatné je, co vám vyjde na řádku 91 str.3 DP. Když vyjde výsledek s mínusem, máte přeplatek a přepíšete ho na str.4 jak jste psal. Postupujte přesně podle Poučení k DP a dopracujete se nakonec ke správnému výsledku. To potvrzení o příjmech přiložte k DP jako originál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]