Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velke bricho nejde zhubnout

Od: jirka79* odpovědí: 6 změna:
Ahoj jmenuji se jirka79 mam velke bricho hubnu ale pas nejde moc dolu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

2x
rocnik 79? Takze uz pres tricet? Doporucuji posilovat bricho, spravne u toho dychat a hodne pit. Nejist v noci, nejist sladky a pit desitku ...

pohanka*
hodnocení

2x

Všeobecně co zatěžujete, procvičujete, hodně používáte, tak to se osvalí a ubyde tuk.

Podívejte se na snímky hlavně běžců. Nikdo z nich nemá velké břicho a zadek. Jsou tam jenom svaly. A podobně atleti. Vidíte jenom svaly. Pěkné tvary vyrýsované svaloviny.

Pořiďte si kvalitní běžecké boty a sportovní oblečení a začněte pomalu na malé vzdálenosti poklusávat. Střídejte běh s chůzí, protože ze začátku to nedáte, neudejcháte to. První dny běhejte jenom pár ulic, bloků. Postupně si přidávejte trasu. Dýchání ze začátku bude problém, ale zanedlouho zjistíte, že se dech srovnal a vůbec nebudete mít žádné potíže. Zhubnou Vám krásně nohy a i ten zadek, břicho. Nepřežeňte to, pak hubne i vrchní část těla.

Hodně pijte a ta zdravá strava přijde sama.

Já jsem se na běhání vždy moc těšila a postupně to bylo jako droga.

artik*
hodnocení

0x

a jakou máš stravu?

pohanka*

Toto jsou mé zkušenosti před 10 lety. Nyní pracuji jako doručovatelka a preferuji pasívní odpočinek a vlastně ani časově nestíhám. Jinak jíst vše, co nám chutná a s mírou. Nevynechám ovoce, zeleninu, ryby, drůbež, luštěniny, pohanku, jáhly, cizrnu, brambory, rýže, hodně sýry, a hlavně vařím polévky, sice jenom z vody, ale hlavně jednodruhové, zeleninové , luštěninové, zavářky vejce, ovesné vločky. Hodně zeleného koření, k pití čistá voda s čerstvým citronem - šťávou, neochucené minerálky, vodou naředěný kefír, podmáslí, ayran. Ochutnávám ráda nové potraviny a nápoje. Na našem trhu se začínají objevovat obchůdky s ruskými potravinami. Zkuste třeba kvas. Mě velmi překvapil. Vynechávám colové nápoje a sladké limonády, hranolky, KFC, Mekáč, bagety.

dejvik*
hodnocení

0x

Dobrý den, osobně jsem zkusil spoustu druhů diet, ale bohužel bez viditelného výsledku. Pak jsem se rozhodl kontaktovat paní z nutrizone tady u nás v Brně, chodím k ní jednou do měsíce na konzultaci. S výsledkama jsem nadmíru spokojený :) samozřejmě chce to odhodlání něco se sebou doopravdy dělat!

stirecek*
hodnocení

0x
Jestli máte velké břicho, předpokládám, ze i po fyzické stránce to nebude ideální. Proto běh nedoporučuji, s tepovkou se dostanete dost vysoko, anaerobni krytí na hubnutí není. Na hubnutí neni ani posilování, potřebujete aerobní aktivitu, minimálně hodinu, lépe dvě a kvalitní stravu. Ohledně břicha- to půjde az naposledy. Nejsou to jen tuky "na svalech" ale hlavně vnitri tuky, což je u mužů taková tresnicka na dortu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]