Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchání pod ramenem

Od: janica* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, prosim o radu, pokud jste nekdo nekdy zazil, jednorazová bolest pod ramenem z vnejsi strany, bolest ktera vas polozi na kolena a jak rychle prijde zase odejde...ja jen zda mam jit k dr. opakuje se to cca 1x za 14 dni :)) prosim o odpoved jen ty z Vas, kteri s podobnym pripadem byly u dr... :)) predem dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ze které vnější strany? Pod lopatkou, v podpaždí, vedle klíční kosti? *hej*

doplněno 23.03.13 18:35:

Tedy na paži?*hej*Na paži, ne na trupu?

janice

vedle klicni kosti a trochu niz, tam kam se kdsi davala ockovani, pokud si pamatujete :)

horak*

Taky jsem měl takový problém. Souvisel s určitou dočasnou změnou životního stylu. Celodenní práce na PC v domácích podmínkách, tzn. nepředpisový stůl a křeslo a malý pracovní prostor pod paží. Nebolelo to, jen pokud se člověk náhle prudce protáhl nebo jsem chtěl ze země zvednout a hodit balon. Pomohlo pravidelné cvičení, upažování a současně kroužení v zápěsrí a promasírování francovkovou mastí. Vše cca 10xdenně. Teď je to v klidu. Jinak to může být i horší - vygooglit třeba zatuhlé rameno apod. Od natržených šlach, přes zánět. Takže když se to nebude po cvičení za týden zlepšovat tak raději doktor

hodnocení

0x

Mě takto začala vystřelovat do ramene - občas. Vzala jsem prášek, nahřála, zabalila. Chvíli dobré a postupně začala bolest vystřelovat dále do loktu až přes celou ruku do zápěstí...to už bylo častější, dost to bolelo i v noci při otočení, a pak mi začala ruka necitlivět...asi po půl roce jsem šla k doktorovi a po všech vyšetřeních, je vše od krční páteře - vyhř. ploténka, zúžené kanálky, tlak na míšní nerv, proto vystřeluje ta bolest. Pomáhá mi cvičení, rehabilitace, masáže, nahřívání, prášky a mazání. když to bude horší, tak operace. takže myslím, že byste za včasu měla jít k doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]