Nejste přihlášen/a.
Krásné odpoledne,
Začnu takhle, s mým přítelem jsem 8 měsíců. Je mi 18 a je mu 21. Poslední dobou mi příjdě, že mě nic nebaví a všechno štvě spolu se jen hádáme. Když jdeme do společnosti ani za ruku mě nechytne, někdy mi příjde, že jsem mu jen na obtíž. Jsme v podstatě pořád jen u nás. Příjede vždy kolem 4-7 hodiny a kolem 9 odjíždí. Když mu řeknu, že se mi něco nelibí tak mi jen řekne "ja jsem vždy ten špatnej" ale někdy je zase úplně super, vubec to nechápu a proto vás prosím o radu jak by se přítel měl ke své přítelknyni správně chovat.
S pozdravem Nikola
..." o radu jak by se přítel měl ke své přítelknyni správně chovat"... - a tou radou jej případně hodláš ´umlátit´?
Přítel by se k své přítelkyni měl chovat tak, jak si ona zaslouží (a jak jemu dovolí). Žádné univerzální směrnice pro chování lidí ve vztahu neexistuje a ani neexistuje univerzální rada.
Krásná odpověď i pravdivá. U první věty jsem se zasmála. Fakt univerzální směrnice ani rada neexistují. Jednoduše, je mi 42, takže znám a poznala jsem hodně lidí, párů... Jak to říct. Třeba paní Nováková má dle svých slov zlatého pana Nováka. Chválí ho, jsou spolu šťastní, ale já vím, že mě osobně by pan Novák šíleně lezl na nervy. Ale podle ní je to ideál a kdyby tu byla a měla poradit, popíše přesně jeho chování. Mě třeba vzít manžel za ruku, přinést květinu a miláčku sem, miláčku tam, tak mi to snad ani neudělá radost, ale už by mi svítila kontrolka s červeným nápisem "je podezřelý".
Vztahy se vyvíjejí, já to vidím u nás, jinak jsme se k sobě chovali první rok vztahu, jinak za deset let. Jsem zvědavá, co bude za dalších deset let. Ale asi jednu radu mám a je pravdivá. "Jaké si to ze začátku uděláte, takové to budete mít."
Ahoj, neexistuje žádné "správné"chování (snad jen to, že by tě neměl bít, ponižovat a další podobné věci), vše je ovlivněno tím, jak člověku je, jaké má období, problémy apod.Pokud má přítel problémy třeba ve škole nebo v práci, nelze se divit, že je otrávený a třeba i déle naštvaný.
Pokud je ale naštvaný stále a zdánlivě bez důvodu, zkus popřemýšlet, kdy to začalo. Není to třeba tím, že se vidíte denně? Mnoha vztahům to neprospěje, zničí je to. Jak se chová vůči kamarádům a tobě ve společnosti?
Ahojky Nicool mam ten samy problem co Ty mam pritelkyni s 3.letou holcickou a nevim si rady kdyz jsme se poznali byl jsem uplne jak vymenenej ale ted se opet chovam jako blbec a nevim co se deje ale jestli Ti muzu pomoct jako pomohla zena me tak asi takhle az prijede domu tak jsi spolu sednete a proberte to je to nejlepsi zpusob me to pomohlo akorat musim najit toho stareho Milana kterym jsem byl bude to tezke vim to ale zkus to a uvidis s pozdravem Milan
Návod neexistuje. Je mnoho knih na netu, jak by se "měl" chovat, co holky chtějí... např. sbal mě atd., ale u dlouhodobějšího vztahu toto ztrácí význam, protože lidé začínají být vůči sobě "nazí" a jsou sami sebou. V tomhle opičím věku jeho charakter ještě nedoceníš a hledáš chyby, kde možná ani nejsou. Později pochopíš, jací muži jsou, a co po nich můžeš chtít a co ne. Co je zhovadilost z dívčích románů a co realita, která se dá splnit. Určitě mu řekni, jak si předstvuješ jeho zájem - že navrhne kino, divadlo, donese kytku, nečím tě překvapí. Musí se učit být se ženou a chápat i její odlišnosti v pojetí lásky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.