Kuponovku jako takovou nepotřebujete. Pro vás je podstatné, co je v ní, takze zjistit ve SCP nebo CDCP či tam máte a pokud se s tim obchoduje. Treba já mám cca dle tržní hodnoty zhruba 250-380 tisíc Kč, problém je v tom, ze jsou na Bahamach
bobert
zkousel jsem se na to podivat ale vuuuubec se v tom neviznam jde to zjistit pres nekoho kdo tomu rozumi? dekuji
stirecek*
centraldepository.cz/... Zadáte rodné číslo a tam vám to nápise, zda účet máte. Jen to nenapíše kde... Vyjede seznam účastníků a můžete začít pátrat .
Zkuste popátrat a třeba zjistíte, že už jste dnes milionář a nebo naopak zjistíte, že podniky jsou dávno zrušené a vás o tom ani nikdo neinformoval. Určitě bych ty knížky jen tak nevyhodila.
Já bych to schoval. To je docela hezká památka na dobu. Pokud by jste ji chtěl vyhodit, tak zaplatím klidně poštovné. Ale nejdřív si zjistěte, jestli by to nekoupil nějaký sběratel. Podívejte se na aukro. Třeba tam někdo knížku dražil.
Já jsem takto zašel zhruba před 3 lety na RM Systém a tam mi dle knížky řekli,zda tam něco je či nikoliv. Bylo to ale zpoplatněno-přesně už si nepamatuji, ale myslím že za knížku byl poplatek 60-120 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.