Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Finance

Od: romek* odpovědí: 6 změna:
Se svojí přítelkyní žiji téměř 4 roky.první dva roky se finančně podílela na chodu domácnosti,ale poslední dva roky kdy opustila dobře placené místo má malý plat,který ji padne na splátky a ůvěry které měla před tím než jsme se seznámili.Takže ji zbyde asi jen několik stovek na měsíc.Jelikož mám 15 dceru a žijeme v bytě 2+1 v paneláku a mám jen svůj plat se kterým táhnu celou domácnost, dceru a přítelkyni tak mě to dost začíná vadit že se moje přítelkyně nepodílí finančně na chodu domácnosti.Vím,že ty peníze nemá ale abych živil ještě nekoho třetího tak na to fakt nemám.Přítelkyni jsem radil aby si našla jiné místo lepši placené(dokonce jsem ji našel dvě místa)ale vždy tam byla jen krátkou dobu a zase dala výpověď a vzala práci méně placenou,přestože má středoškolské vzdělání s maturitou.Můžete mi poradit co s tím?:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Asi se Vám to nebude líbit, ale pokud jde o mne, navrhuji změnit přítelkyni.

Hezký den.

romek*
hodnocení

Už o tom také uvažuji,zdá se že bude vánoce trávit u svých rodičů.:(
al bunda*

Vidím to jako rozumné řešení. Neprobírali jsme před časem nějaký vzdáleně podobný Váš problém?

Hezký den.

romek*
hodnocení

Myslím,že asi v létě jsme podobný plán řešili.Problém je v tom že jsem moc velkej dobrák a na to abych ji poslal domů bych musel být hodně vytočenej a naštvanej.Vím že k tomu stejně dojde.
al bunda*

Já se chtěl zeptat jak to tenkrát dopadlo. Myslíte, že to nebude nakonec stejné jako v létě? Tedy že zvládnete vyřešit svoji situaci opravdu radikálně a ke svému prospěchu?

BTW autor poradte.cz má ještě jeden web k diskusím. Doporučuji i Vám www.bazina.cz, můžeme si tam povídat o čemkoli aniž by někdo protestoval, že bodujeme proti pravidlům. Zaregistrujete-li se pod stejným nickem, budu vědět, s kým hovořím.

Hezký den.

romek*
hodnocení

Tenkrát to dopadlo tak že jsem se pokusil o všem si s sní promluvit,nějaký čas se snažila ale potom bylo vše stejné,chtěl jsem se ujistit že než budu dělat vážné rozhodnutí abych si byl ve všem jistý.Teď už mám jasno,a myslím si že nelze ženu v tomto věku"předělat"aby myslela jinak.Jak se říká"starého psa novým kouskům nenaučíš".Ono totiž vše o co se člověk snažil není těžké nějakým způsobem za sebou zbourat,ale aby pak toho zbytečně nelitoval.Proto se to táhlo až do teď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]