Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s prácemi na doma. Jako například plnění a lepení obálek, kompletace propisek a podobně. Hodilo by se mi něco podobného, jen jako takový vedlejší malý přivýdělek, jenže nejsem si jist jakým stránkám mohu a jakým nemohu věřit. Proto bych chtěl vědět jestli již někdo nějakou takovou práci vyzkoušel, nebo stále dělá a jaké s tim má zkušenosti.
Našel jsem toto job365.cz, ale nejsem si jist zda-li to není nějaký podvod.
Předem díky za odpovědi.
Jendys
Také zdravím. Viz.:
doplněno 20.03.13 17:33:Diskuzí na toto téma je zde moc a moc. Zvlášť na plnění obálek. Ještě nikdy se z toho žádný přivýdělek nevyklubal. Zapomeňte na to, hlavně nikam nikomu neposílejte peníze předem. Jde o to, lidem z kapsy peníze vytáhnout, ne je tam dodat!
doplněno 20.03.13 17:48:Ještě něco málo k přečtení k tomuto zde: tipservis.cz/...
Někteří lidé se nedají poučit, ale věřím, že Vy jste chytřejší a odradí Vás to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.