Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas pratele,tak jsem dnes nevstivil chudaka kamarada v Praze v nemocnici ma zdravotni problemy a delaji mu,kde jake vysetreni.Mimo jine mu rano pry vzali krev a divili se,ze ji ma pry moc tmavou,ze to jeste nevideli znamena to neco? A dale mu budou brat kousek nervu z nohy jemu totiz odumiraji nervy.On ani ja o tom nic nevime ted ma strach,ze to bude bolet,tak tady sonduji,abych mu zavolal nejake informace-dekuji za Vase zkusenosti a rady
O hodně tmavé krvi nic nevím ale jinak se nejstíš jedná o biopsii a ta se dělá v lokálním umrtvení a není nijak extra bolestivá. Jen se divím jelikož to bývá až jedno z posledních vyšetření, to už má kamarád za sebou všechna ta elektrofyziologická, neurologická, lumbální punkci, vyloučení cukrovky, MGR a nevím co ještě? Hlavně, odtoho je doktor co ta vyšetření navrhuje a já jako pacient mám hubu a všetečné otázky. A´t se kamarád předtím než nějaké vyšetření nebo zákrok podstoupí přímo lékaře zeptá co to je, nač to je, bolí to...Já si nenechám vzít ani krev aniž bych se zeptala proč.
doplněno 22.03.13 15:04:anamneza.cz/... zkuste pročíst, mohlo by se o tuto diagnozu jednat, ale já ani vzdáleně nejsem lékař.
dekuji Vam za odpoved,uz jsem myslel,ze nikdo nenapise ano ma za sebou spousty vysetreni cukrovka-potvrzena,EKG.rengen plic,neurologicka a lumbalku take a dalsi ani si to nepamatuji.Je podezreni na odumirani nervu ma malo citu v nohou a prstech na rukou,proto asi ten nerv z nohy?On se nezepta na nic je to dedek trpitel takovy dobrak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.