Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím poradit, co vše potřebuji k tomuto drobnému podnikání. Chtěl bych začít veřejně a oficiálně vyrábět (po několika letech zkušeností ze starých receptur a spokojenosti známých) a prodávat domácí pivo, bylinná vína, bylinné likéry, bylinné medy a další přírodní produkty. Vše opravdu jen v malém množství jako přivídělek. Jinak mám trvalý pracovní poměr. Jak by to pro mě bylo s daněmi, pokud bych vydělal ročně jen 10-20tisíc.
Děkuji Pavel
palenice: info na celnici a danovem uradu, od tech informaci se muzete odpichnout, co vsechno je potreba.
doplněno 27.03.13 12:49:nebo vam poradi nekde, kdyz jim ukazete obcanku, ze jste fakt zdaleka, v nejake obecni palenici by nemuseli byt az tak zarlivi na informace. I kdyz sam budete vyrabet napr. jen "vinovici", tak predpisy ohledne kolku a peceti budou prakticky stejne. No a, samozrejme, budete zachazet s potravniama a vybusnyma vyparama, takze hygienik, pozarni predpisy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.