Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci?

Od: jirka858 odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám už cca 4 měsíce jednu kamarádku, která mi za tu dobu přirostla k srdci a už si nedovedu představit, že bysme nebyly v kontaktu. Poznali jsme se přes kamaráda, který s ní chvíli chodil ale neklapalo jim to, tak to ukončili a od té doby si píšem snad každý den (fb,sms). Nějak jsem chtěl naznačit nenápadně, že bych měl o ní větší zájem ale ona napsala, že to chce zatím nechat tak a že si se mnou píše aby mě víc poznala a že ráda komunkuje s lidmi :) Máme dost společných zájmů. Že prej bude s tím, kdo si ji zaslouží a dodala pár smajlíků. Já už jsem z toho špatný, protože kdybych zjistil, že si někoho našla, tak bych to moc nedával :( Poradí někdo, co dál? Nebo z čeho poznat, že by mohla mít zájem nebo to chce nechat jenom jako kamarádství i nadále?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Jirko, pokud si jen píšete, pak zřejmě potřebuje pouze kamaráda na psaní. Ono je to pohodlnější, než zvednou zadek, setkat se osobně a vyrazit třeba do přírody na procházku. Z písmenek nelze dělat žádné závěry. Realita je často jiná. Tak se smiřte s tím, že jste jen kamarád na psaní, nebo jí pozvěte na schůzku a mluvte spolu z očí do očí. Pokud si chce jen dopisovat, nepoznáte nikdy, jaká je atd...Abyste se více poznali, museli byste proto udělat více, než jen to, že budete klepat písmenka do klávesnice a doufat...

hodnocení

1x

Já myslím, že Vám to napsala jasně a dost srozumitelně... Tak se to snažte respektovat, víc dělat nemůžete. Pokud budete "tlačit na pilu", tak o ni přijdete.

Nikdo tady nemá kříšťálovou kouli, aby Vám řekl, zda už k Vám chová nějaké sympatie či ne, a zda máte šanci. Prostě vydržte, buďte milý a empatický a hlavně pozitivní - pokud si budete dopředu říkat, že to "nedáte", tak si pište, že to blbě dopadne, a to nemám kříšťálovou kouli, jen životní zkušenosti...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bude s tím, kdo si ji zaslouží ... Vždycky se najde dost troubů, kteří o ty zásluhy budou usilovat. Ona má o sobě zřejmě vysoké mínění, které by při osobním kontaktu mohlo dostat trhliny. A že ráda komunikuje? Spousta lidí se tím dneska baví. Je to pohodlnější než nějaká jiná aktivita.

vlasatec*
hodnocení

0x
Se ji zeptej na rovinu jakym způsobem si ji ten co s ní bude zaslouží a pak budeš vědět co dělat ;)

iz*
hodnocení

0x

Podle mne ti odpověděla jednoznačně. Vidí v tobě kamaráda, o jiný vztah s tebou zájem nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]