Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám už cca 4 měsíce jednu kamarádku, která mi za tu dobu přirostla k srdci a už si nedovedu představit, že bysme nebyly v kontaktu. Poznali jsme se přes kamaráda, který s ní chvíli chodil ale neklapalo jim to, tak to ukončili a od té doby si píšem snad každý den (fb,sms). Nějak jsem chtěl naznačit nenápadně, že bych měl o ní větší zájem ale ona napsala, že to chce zatím nechat tak a že si se mnou píše aby mě víc poznala a že ráda komunkuje s lidmi Máme dost společných zájmů. Že prej bude s tím, kdo si ji zaslouží a dodala pár smajlíků. Já už jsem z toho špatný, protože kdybych zjistil, že si někoho našla, tak bych to moc nedával
Poradí někdo, co dál? Nebo z čeho poznat, že by mohla mít zájem nebo to chce nechat jenom jako kamarádství i nadále?
Zdravím. Jirko, pokud si jen píšete, pak zřejmě potřebuje pouze kamaráda na psaní. Ono je to pohodlnější, než zvednou zadek, setkat se osobně a vyrazit třeba do přírody na procházku. Z písmenek nelze dělat žádné závěry. Realita je často jiná. Tak se smiřte s tím, že jste jen kamarád na psaní, nebo jí pozvěte na schůzku a mluvte spolu z očí do očí. Pokud si chce jen dopisovat, nepoznáte nikdy, jaká je atd...Abyste se více poznali, museli byste proto udělat více, než jen to, že budete klepat písmenka do klávesnice a doufat...
Já myslím, že Vám to napsala jasně a dost srozumitelně... Tak se to snažte respektovat, víc dělat nemůžete. Pokud budete "tlačit na pilu", tak o ni přijdete.
Nikdo tady nemá kříšťálovou kouli, aby Vám řekl, zda už k Vám chová nějaké sympatie či ne, a zda máte šanci. Prostě vydržte, buďte milý a empatický a hlavně pozitivní - pokud si budete dopředu říkat, že to "nedáte", tak si pište, že to blbě dopadne, a to nemám kříšťálovou kouli, jen životní zkušenosti...
Bude s tím, kdo si ji zaslouží ... Vždycky se najde dost troubů, kteří o ty zásluhy budou usilovat. Ona má o sobě zřejmě vysoké mínění, které by při osobním kontaktu mohlo dostat trhliny. A že ráda komunikuje? Spousta lidí se tím dneska baví. Je to pohodlnější než nějaká jiná aktivita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.