Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, na červen plánujeme svatbu. Mám už teď vážné obavy, abych se neopil. Je mi 32 a bude tam spousta mladých přátel a bojím se, aby se to nezvrtlo, všichni rádi pivo a kořalky.
Poradíte fígle jak na to? Vím že pořádně se najíst, mastné, sýry, nemíchat druhy atd. Ale konkrétněji prosím: druh alkoholu který je ideální a v jaké míře?
Moc děkuji
Já radím držet se jednoho druhu. Když piju, tak domácí slivovici a zapíjím čistou vodou. Samozřejmě bříško promaštěné domácí klobásou
Na Silvestra jsme "stáhli" se známým za tři hodiny ve dvou lidech litr slivovice a nic nám nebylo
To Cocinkamichalka- . Jenom doplním dobrá slivovice není alkohol- je to univerzální moravský všelék!
Prostě popíjet s mírou,zajídat a zapíjet pkd možno ne slazenými vodami (cola atd) ale vodou či minerálkou.Nikdy ne pivem!
Vypít kalich pevné vůle a potom nebude žádná kocovina. A - nejškaredější je opilý ženich, to mi věřte. Mluvím z pozice ženy.
Když už alkohol, tak s menší % alkoholu a k tomu dost pohybu a jídla. Ale jak tu někdo psal, na svatbě se opravdu není dobré se ožrat, jednak si člověk nic nepamatuje a navíc to fakt není hezký pohled.
Dobře se najíst předem, nejlépe něco mastného.Pak si dát skleničku, dvě a je na vás co si vyberete. Přečkat hodinu jen na nealku a zůstat u toho, čím jste začal. Pokud to pití bude kvalitní (na krabicové víno tento postup nefunguje budete mít problém se vůbec ožrat
Pohyb, tanec, tekutiny jsou vítaným doplňkem. Ale jak říká klasik když to nesedne: "ať pijete cokoliv, vždycky z vás vyjde vlašský salát"
Začala jsem si všímat v zahraničních filmech, jak malilinko upíjejí ze skleniček, z lahví. Jen usrknou. Naši otevřou pusu a nalijí do hlavy. Někdy chlapi vypadají jako dromedár, který prošel pouští. Nebo jako někdo, kdo má poslední možnost se napít. Není potřeba, při každém zvednutí sklenky vypít polovinu obsahu. Je moc dobře, že takhle uvažujete. Nevěsta si s velikou pečlivostí vybírá noční košilku a vůni na svatební noc. Většinou i ložnice je vyšlechtěná. A do toho těšení a snů manžel, jak čtyři dívky. A navíc ještě jde blinkat!
Jste-li ženich tak se opijte týden předem a v den obřadu se nenechte na žádnou štamtdli přesvědčit a věnujte se nevěstě, není nic hnusnějšího než ožralí ženich ležící na stole s hlavou v dlaních. Jelikož i v našem kraji je jakýsi zvyk dát si štamrdli slivovice s každým tak my měli k tomuto účelu v jedné lahvi slivovici a v druhé slivovici + vodu jen aby to po slivovici vonělo-bez problémů.
já samozřejmě nemám v plánu se opít , jen mám strach že se to zvrtne ... to máte, jeden kamarád, štamprdle a může to jít dokola
zazněla zde pro mne dobrá rada "jen usrkávat" a zapíjet nealkem
prosím specifikujte mi to blíže (někde jsem vyčetl je dobrá např. voda bez bublinek), čili jaký alkohol, jaké nealko? děkuji
určitě budeš mít nějakou rozlučku se svobodou,tam to pořádně zapijte a na svatbě pojíjej jen např.vinný střik,nebo pokud ti nechutná víno ,pij nealkoholické pivko ,sice nic moc,ale některé čepované značky už se polepšily.Mimochodem,je ti 32,určitě víš,kolik snešeš ,takže předopkládám,že i kdyby v tom byl nějakej panák,tak se snad budeš hlídat ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.