Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce na akné?

Od: sara94 odpovědí: 2 změna:

Chtěla bych se zeptat ,jestli někdo nemáte nějaký konkrétní tip (radu),co se týče hormonální antikoncepce kvůli akné.Je mi 18,kluka momentálně nemám,takže ji nechci brát kvůli sexu(myslím,že by mi nějaká "obyčejnější"mohla stačit).Nechci se nějak zbytečně cpát práškama a hormonama,protože mám akné... .Měli jste někdo stejný problém a jak s ním zautočit? Děkuji předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Ahoj Sáro,

počítej s tím, že antikoncepce, která má pozitivní vliv na pleť obsahuje vyšší množství hormonů. Já používám už x let MInervu a jsem spokojená, stojí cca 450 Kč/3 měsíce. Pleť se mi po ní opravdu hodně zlepšila, po jiné antikoncepci spíše naopak.

martinaa*
hodnocení

1x

Pokud nemusíš, hormony do sebe necpi. Zajdi na kožní, kde ti s akné mohou pomoci, ber vit. B v tabletách, pečlivě se odličuj, používej přírodní krém (mám ze zdravé výživy za 150,-kč, je super a to mám též problematickou pleť), vynechej tuky a cukry, které akné podporují. Pij hodně čisté vody... to vše pomáhá akné předcházet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]