Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor, že křišťál, zvlášť broušený, harmonizuje energii v místnostech i u lidí? Máte někdo vyzkoušeno na sobě? Údajně má i léčit různé neduhy. Děkuji za názory a zkušenosti.
Mám vyzkoušené lecjaké kameny, a je pravda, že křišťál je takový univerzální. Harmonizuje, vzlášť psy, jak mám dokoukáno od přítele. Jsou však také lidé, kterým křišťál nijak nepomáhá, protože to prostě není "jejich" kámen - jako třeba mně. První křišťál jsem ztratila, druhý praskl, třetí se utrhl a čtvrtý, krásný náramek z křišťálů, jsem ztratila dva dny po koupi. Tehdy mi moje léčitelka řekla, ať se pořád nesnažím, že ke mně prostě křišťál nechce a bude ode mě vždycky utíkat.
Je potřeba najít ten "svůj" kámen, nejlépe se poradit s někým, kdo tomu opravdu rozumí.
doplněno 18.03.13 20:42:Ještě doplním, že největší sílu a nejlepší energii mají kameny přírodní, neopracované.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.