Nejste přihlášen/a.
Ahojky, potřebovala bych moc poradit nějakou knížku, která je o Au-pair. Také bych chtěla jednou takhle vycestovat a myslím, že přečíst si knížku, která mě bude motivovat a zároveň bavit je fajn. Už jsem četla Česká služka aneb byla jsem Aupair a aupair po dvaceti letech od Petry Braunové. Tyto knížky byly fajnové, ale dost stručné, krátké, knížka je určena přímo mladým čtenářům. Ještě jsem viděla na internetu také nějakou knížku co se myslím jmenuje Lenka au-pair, ale tu bohužel nemají v městské knihovně.
Knížka klidně může být o nějaké holce, co vycestovala do zahraničí jen tak "s batužkem na zádech", o služce v zahraničí, o studování v zahraničí... Prostě něco takového.
Díky moc za typy
O knížce teda žádné nevím, ale bavilo mě číst tenhle blog, tak kdyby byla chvilka Pusa už je tedy zpět, ale psala dost a myslím, že její zkušenosti se neztratí
pusavusa.blogspot.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.