Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí zdravotní pojišťovna vstupní prohlídku?

Od: mi1ka1* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Rád bych se objednal k lékaři na vyšetření, ale na jeho stránkách je uvedeno, že vstupní prohlídka je v ceně 290 Kč. Proto bych se rád zeptal, jestli tuto částku hradím přímo já nebo ji za mě uhradí zdravotní pojišťovna?

Tady je přímo odkaz na ceník lékaře: koznibrno.cz/...

Děkuji za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Pokud Vás na vyšetření nepošle praktický lékař ,tak si to zaplatíte keš.

ladaadal*
hodnocení

0x

Když tě doporučí obvoďák, tak si nejsem jistej, zda to zaplatíš nebo ne, ale v každém případě, pokud ano, tak to zaplatíš ty přímo na místě. Pochopil jsem z té stránky, že jde o vstupní prohlídku na tu dermatologii. Za to, že ti založí kartu a vypíšou nějaké údaje. Jako když jdeš k veterinářoj s novým psem.:D Určitě to nebude hradit pojišťovna.

Záleží pro jaké je to zaměstnání. Mám zkušenost, že to zaplatím u doktora sama a pak mi to zaměstnavatel proplatil.

ladaadal*

Podle mě se nejedná o vstupní prohlídku do zaměstnání, ale na dermatologii.

Aha, tak já to špatně pochopila, omlouvám se.

buss
hodnocení

0x

Takové úkony určitě ne, to by nás k vyhlazení vrásek bylo, ale poptal bych se na pojišťovně, za jakých podmínek by to šlo...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pokud vas lekar posle na vysetreni, tak se zadna vstupni prohlidka neplati.

Platila by se kdybys tam zacla chodit sama a byla by ti tam zalozena zdravotni karta.

doplněno 10.04.13 10:07:

a hlavne zdravotni pojistovna takove prohlidky neproplaci.

lidus*
hodnocení

0x

Platí-neplatí je to jak která ZP a pokud lékař s vaši ZP nemá smlouvu platíte vše sám včetně ošetření. Váš odkaz není obyčejný kožař ale spíš dermatologická-plastická lékařka a dole máte vypsané kolik u zákroků hradí ZP a kolik pacient. Záleží tedy co potřebujete, pokud máte vyrážku tak já osobně bych hledala jiného "obyčejného" kožaře, pokud chcete operaci očních víček tak jste tu správně ale nachystejte si peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]