Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Rád bych se objednal k lékaři na vyšetření, ale na jeho stránkách je uvedeno, že vstupní prohlídka je v ceně 290 Kč. Proto bych se rád zeptal, jestli tuto částku hradím přímo já nebo ji za mě uhradí zdravotní pojišťovna?
Tady je přímo odkaz na ceník lékaře: koznibrno.cz/...
Děkuji za pomoc.
Když tě doporučí obvoďák, tak si nejsem jistej, zda to zaplatíš nebo ne, ale v každém případě, pokud ano, tak to zaplatíš ty přímo na místě. Pochopil jsem z té stránky, že jde o vstupní prohlídku na tu dermatologii. Za to, že ti založí kartu a vypíšou nějaké údaje. Jako když jdeš k veterinářoj s novým psem.:D Určitě to nebude hradit pojišťovna.
Platí-neplatí je to jak která ZP a pokud lékař s vaši ZP nemá smlouvu platíte vše sám včetně ošetření. Váš odkaz není obyčejný kožař ale spíš dermatologická-plastická lékařka a dole máte vypsané kolik u zákroků hradí ZP a kolik pacient. Záleží tedy co potřebujete, pokud máte vyrážku tak já osobně bych hledala jiného "obyčejného" kožaře, pokud chcete operaci očních víček tak jste tu správně ale nachystejte si peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.