Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer.
Mam hrozny dilema :D Jde o to, ze mi je 15 let a na svuj vek jsem hrozne mala merim jenom 150 cm (mam to po mame) a ja si rikam, ze si kvuli tomu nikdy nenajdu kluka a kdyz ano tak bude urcite nejakej osklivej a nebo taky hodne maly ( v tom lepsim pripade) a taky si kvuli vysce ani nedokazu poradne verit. I kdyz jsem mala tak uz mam zenskou postavu (prsa, vytvarovany boky) ale stejne se mi zda, ze to nebude stacit k tomu abych mela normalniho kluka. Jasne, rikam si, ze kdyz me bude milovat, tak me bude brat takovou jaka jsem jen, ze aby se clovek zamiloval tak nejdriv potrebuje mit o toho daneho cloveka zajem aby se s nim vubec seznamil a aby se s nim zacal bavit, proste ho musi nejak pritahovat... proto se chci zeptat Vas co si o tom myslite a jaky je Vas nazor? Dekuji
Pohoda. Za 1) do 21 let člověk roste, takže máš fůru času to dohnat. A za 2) mám plno známých, co mají malinké holky, a nijak to nevadí.
Hope, co je malý, to je milý Máš pravdu, plno kluků se děsí toho, že bude holka vyšší, než oni sami
A otaznicek - máš ještě minimálně 4-5 let na to, abys povyrostla. Nedělej závěry předem.
Martinaa, souhlas, spousta chlapů upřednostňuje menší partnerky! Daleko větší problém mívají holky přerostlé, buď ráda!
Když ten kluk bude mít 160cm, budes určite jeho vyvolená!
doplněno 17.03.13 22:34: Říká se, že co je malý to je hezký, kromě vejplaty a pánskýho přirození...
Dekuju za podporu :D ale ja si nemyslim, ze jeste porostu mozna o nejaky milimetry :D jelikoz jak rikam- mam malou mamu
Mám 185cm, přitulka má 160cm jsme spolu skoro šest let a vůbec mi to nevadí. Naopak, co je malý to je hezký. Co s nějakou žirafou, ještě bych taky pak mohl dostat přes pusu
Nic si z toho nedělej. Měřím 196 cm a žil jsem mnoho let s holkou, která měřila 154 cm. Pravda, byla o dvě hlavy menší a měla pocit, že má velkýho ochránce. A nikdy jsme kvůli výšce neměli sebemenší problém. Od běžnýho dne až po postel.
Nic si z toho nedělej a hodně vysokých kluků bude po tobě koukat, uvidíš.
Dekuju to docela potesi a doda nadeji ale ono je to pak tezky, kdyz neustale slysim ve tride nejaky narazky, ze jsem mala :D sice to neni jako sikana ani, ze by se mi posmivali vetsina uz si stejne zvykla ale stejne je to neprijemne :D
Na narážky kašli. Jsou lidi, kteří mají neustále potřebu někoho urážet, protože mají sami malé sebevědomí.
Jsi ještě na základní šlole, nebo na střední?
To neni tak, ze bych kvuli tomu probrecela cele noci ale, kdyz to clovek furt slysi tak se nad tim zamysli. Jsem jeste na zakladni skole.
Moc to řešíte to jsem čekal nějakých 130cm nebo přes 2m. Podle mě jste na tom lépe než nějaká 2m holka ta si opravdu nemůže moc vybírat. Sice jsou chlapy co milují o hlavu vyšší ženu bez podpatků, ale těch moc nebude. Já chodil s holkou co byla taky o dost menší a vždy si vzpomeneme na tu zvedací líbačku a máme super zážitky i když jsme nyní každý v jiném vztahu a přesto jsme velmi dobří přátelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.