Nejste přihlášen/a.
ahojte...mám menší problém...zhruba tak před měsícem a půl, jsem si našla bulku ve spodní části krku...pozornost jsem tomu moc nevěnovala, protože za pár dní trochu zplaska...ale pak jsem zjistila, že se občas je větší, občas menší, jak kdy...nevíte co by to mohlo být? Předem moc děkuji za odpovědi
Spodní část krku vepředu, nebo vzadu? Jinak např. já měla vzadu bouli, pokud budu počítat ohryzek na celou, tak v místě 20 minut, byla to zvětšená uzlina. Někdy v sedmé třídě základní školy. Až na základě této zvětšené uzliny a testům se přišlo na chronický zánět jater.
(dodnes nechápu, že mě nic nebolelo) Vepředu nevím přesně, ale tam by to mohl být problém se štítnou žlázou.
To máte stejné místo jako já. Je to uzlina, ale zvětšená uzlina značí nějaký zánět v těle, může to být kdekoliv. Zajděte si k lékaři, vezme vám krev a bude mít hned jasno.
Samotná zvětšená uzlinka spíš značí oslabený organismus , ale pokud se vyskytnou nějaké z dalších příznaků, jako horečka přes 38°, únava, noční pocení, svědění kůže, úbytek váhy apod., tak rozhodně vyhledejte lékaře - mohlo by se jednat o maligní lymfom, který je ale dobře léčitelný, pokud se objeví včas.
Muj tehdy 7 lety syn mel taky jakousi bouli asi 5 cm pod levym uchem.Docela me to vydesilo a zmizet se tomu nechtelo.Sla jsem s malym vystrasena k nasi detske Dr.,ktera na to mrkla hned nad tim mavla rukou, ze je to uzlina, ktera casem sama zmizi.Byla to velka tvrda koule a chvilku to trvalo, ale casem opravdu uplne zmizla.Nevim presne na kterem miste to mate, ale asi byt vama, tak se pro jistotu taky zeptam doktora..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.