Nejste přihlášen/a.
Tak nějak se už tři měsíce plácám (24) s jedním chlapem (28). Když jsme spolu, tak je to báječný, ale přijde mi, že to nemá vývoj, nějak se to zastavilo na ničem. Částečně je to asi i moje chyba, naposledy se mi zeptal, jestli jsem jeho přítelkyně, zeptal se dvakrát a dvakrát jsem odpověděla, že ne. Byli jsme dost opilý, takže mi ta otázka nepřišla upřímná. Jsme takový friends with benefits. Přemýšlela jsem, že tohle asi není to, co hledám, i když mi to mrzí, mám ho moc ráda a dovedla bych si představit víc. Potřebuju to v sobě nějak vnitřně ukončit a chtěla bych mu poslat smsku. Smsku proto, že prostě jsem to už 14 dní s ním chtěla probrat, ale pak ho vidím, podlomí se mi kolena a je to u konce a já neřeknu nic z toho co bych chtěla. Je to blbý? Nebo mám prostě přestat odpovídat na ty jeho zprávy? Celkem mi to trápí a jen o tom mluvím tluče mi srdce...
Chtěla bych mu jednoduše napsat, že jsem přemýšlela a že tohle zrovna není to, co hledám, že já jsem jiná.
Nenapadá mi, co dodat dál? Jak byste to řešili vy?
Každopádně bych to neřešil formou SMSky. Prostě a jednoduše mu to říci do očí .
Maximálně mu písněte,že s ním potřebujete mluvit mezi čtyřma očima ...
Sakra, ženská, trochu se snažte! V životě Vás potkají mnohem horší situace, které bude třeba si vyříkat z očí do očí. SMS je zbabělá a neosobní, navíc tak projevíte velkou neúctu k tomu druhému. Sejděte se na neutrální půdě, mezi hodně lidmi, ať Vás to nenutí probírat intimnosti, a začněte mluvit jako první - až domluvíte, můžete počkat na jeho reakci, nebo jednoduše odejít.
doplněno 18.03.13 12:49:Proč posedlé? Nedělej ostatním to, co bys nerad, aby činili tobě. A rozchod přes sms jsem také zažila, takže děkuji, nikdy více.
Přijde mi skoro zvláštní, jak jsou ženy posedlé vyřizováním podobných věcí z očí do očí. Já se vždycky nutil k osobnímu setkání za účelem rozchodu, ale v opačném případě bych dokonce ocenil takovou jednoduchou esemesku. Co si vlastně chcete vyříkávat? Mně stačí věta "rozcházím se s tebou" a je vše vyřízené. Ve chvíli kdy někdo získal tolik jistoty, aby tohle vyřkl, už stejně není potřeba řešit "proč".
Tak jsem napsala:
Promiň, zítra se nemůžeme vidět, jsem v práci a končím až po půlnoci. Přemýšlela jsem o všem a nehledám přátelství s výhodami. Jsem jiná a necítím se dobře. Nevím, jestli rozumíš, co tím vším myslím. Promiň!
Můžete mi nějak reagovat, jak byste se cítili a co byste si mysleli po takové smsce? Názory prosím" Jsem z toho na mrtvici..
Milá zlatá, promiň, není mi 24 (jen o ještě jednou tolik a kousek víc), ale ty si typická žena, tak jak se to o ženách říká - nevíš co chceš, ale nedápokoj dokud to nedostaneš.
Když se tě dotyčný muž zeptá, jestli seš jeho přítelkyně (za tenhle terminus technikus bych střílel), tak mu 2x řekneš že ne (a sama to ohodnotíš jako že jste "přátelé s výhodami",tzn. že to tak bereš a že ti to tak vyhovuje) a vzápětí mu napíšeš (či spíše vyčteš ), že nehledáš "přátelství s výhodama" (jako kdyby on to tak chtěl). Prostě to nechápu - přece kdyby s tebou chtěl jen spát (poctivě napsaný to "přátelství s výhodama" ), tak by se tě snad neptal, jestli seš jeho přítelkyně...
Přeju hodně štěstí, ale asi by sis sama nejdřív měla rozmyslet, co vlastně chceš.
Odpověděl, že ho to mrzí, že mě takhle vůbec nebere, že řešil spoustu věcí (změna práce atd.) a že chce něco víc, ale že mi rozumí a pochopí, pokud už jsem rozhodnutá.
Napadá vás co kloudného na to odepsat? Vím, že bych to měla vymyslet sama, ale mně vůbec nenapadají slova, která bych měla použít už dva dny jsem neodpověděla a je na čase nějak reagovat, už tak je to prodleva. Nechci být přehnaně hrrr, ale mám takový trapný pocit studu, že jsem si vydupala, aby se nějak vyjádřil...
btw.: když jsem mě ptal, jestli jsem jeho přítelkyně, přišlo mi to z legrace ne vážné, bylo upito nějaký vínko atd.
Tohle už není vůbec na nějakou SMSku - měla bys mu to říct osobně, co a jak vlastně dál chceš.
A hlavně bys pochopit (ale nejen ty, ale v podstatě skoro všechny ženy a dívky), že chlapi (muži, chlapci) většinou nemluví v hádankách, náznacích a domněkách (to je doména žen), ale to co řeknou, v drtivé většině případů myslí vážně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.