Nejste přihlášen/a.
Lidi mám probém, mě je teprv 24 a já se citím už jako 50 babka. Už tak posledních pár týdnu jsem strašně unavena. Vždycky ráno mi normálně někdy tečou slzy, že se musím vstávat. Přijde mi že nedělám nic jiného než jen pracuju nebo chodím do školy. No prostě šílená únava. Nevím co dál. Už mi to v životě vadí. V bytě mám stašný nepořádek, s partnerem už mám sílu si říct jen Ahoj a v těch dalších věcech...tak to mu se radši nějakým způsobem vyhýbám. Řešila jsem to pravidelným spánkem, cvičením, přáškama proti únavě a co z toho? nic... a teď otázka, jeslti kvůli tomu mám jít k doktorovi. Nic mě nebolí, nic mi není jen nemám na nic sílu a nejraději bych jen celý den ležela...ale v nečem to musí mít příčinu...možná že toho mám moc, mám školu i praci ale zas nadruhou stranu někteří toho mají více že.. máte nějaké zkušenosti, myslíte že mě to přejde? mám si zajít k doktrovi, nebudou mě považovat za nějakého hypochodra
K lékaři si určitě zajděte, Může se u Vás objevit např. únavový syndrom..Své může udělat nadcházející jarní únava... Blíží se doba, kdy se bude posouvat opět čas..To také lidé snáší různě...Nebudou Vás považovat za hypochondra, tyto potíže zužují spoustu lidí. jen se nechte vyšetřit, aby se přišlo na příčinu. Čím dříve, tím dříve se Vám život vrátí do nermálu. To je můj názor, Vaše je to zdraví. Přeji brzké zlepšení potíží..
doplněno 17.03.13 21:27:opr. do normálu..
neprejde, taky jsem furt unaveny cca uz od 25 let, u doktora jsem byl jen tak ze srandy na krev atd vysetreni... nic, zdravy jak rybicka... no a tak jsem se zaridil a makam z domu :D Co je vtipny... jsem schopny pracovat s prehledem 2 dny bez spanku, proste si moje telo ze me dela srandu... Zkuste se zamerit na to, co jite, pijete a jestli dostatecne atd... nic jineho se neda delat ...guarana, gingka nic nefunguje ani trochu (a po kafi jsem zraly naopak spat), jedine amfetamin nebo redbully, ale kdo na to ma, si znicit zaludek nebo nosni prepazku Jinak rekl bych, ze ani jeden z nas nema unavovy syndrom... A doktor? Udelaji to samy co se mnou, odbery, vysetreni, co taky vic mohou delat. Pokud jste tlusta, muze to byt i tim
Pokud si myslíš, že se nejedná o normální únavu z počasí, ročního období apod. (lépe tě nikdo nezná než ty sama sebe), tak určitě k lékaři zajdi, udělá ti aspoň krevní obraz a kompletní vyšetření a pak se uvidí... může to být i zvýšená hladina cukru a spoustu dalších příčin (stačí zadat "únava příznaky" do googlu a najde ti to spoustu možností)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.