Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Kolik dnes stojí potravinářský průkaz, který si musím nechat napsat od doktora pro práci? děkuji.
Zdravím,
Potravinářský-zdravotní průkaz jsem měla za 300,- (brigáda na pumpě v bistru). Zaměstnavatel by to měl proplatit, alespoň mě jo, ale průkaz si nechal, Walli.
Já zdravotní průkaz vnímám podobně jako řidičský průkaz. Oba jsou nepřenosné, oba slouží pouze tomu, komu byly vystaveny.
Podle mne by zaměstnavatel zdravotní průkaz prolácet neměl. Jde o průkaz zaměstnance, průkaz mu platí po celý profesní život, tedy i pro případné další zaměstnavatele.
to záleží na lékaři. nemusí stát vůbec nic a bude to v rámci roční preventivní prohlídky.
doplněno 18.03.13 10:24:pokud by se dělala prohlídka na tento průkaz stejně jako mě v roce 1986, kdy jsem se pohyboval ve společném stravování, tak vyšetření bylo úplně o něčem jiném. dnes koukne do krku, změří tlak, koukne do karty a průkaz je na světě. tenkrát s náma dělali psí kusy, ani to zde nebudu rozepisovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.