Nejste přihlášen/a.
Už je to docela dlouho, co se mi líbí jeden kluk, teda spíš chlap... Ono je v tom něco víc, jsem spíš zamilovaná, takhle dlouho jsem nikdy nebyla. Ale je v tom jeden problém, je mezi náma hrozně velkje věkovej rozdíl. Chtěla bych znát vaše názory, co si myslíte o tom, když chodí 20cítka s 50letým, nebo třeba 16ka s 30letým a tak podobně?
uvedomte si, ze v momentalni chvilce to muze byt super, ma panize, treba i nejaky majetek, ale ... za 10 let vam bude treba 30 a jemu 50 co s vami uz zmuze v posteli? co vam pomuze doma? bude vam vyhovovat mu ve vasich triceti letech menit pleny kdyz jemu bude treba uz 60 let? jine zajmy, a nebudete se stydet s ,,dedeckem" vyrazit nekam ven mezi lidi?
myslim si ze vekovy rozdim max do deseti let.
tot muj nazor
@kratast : Láska nezávisí na věku a opravdu si myslíte, že bude nutné již v šedesáti vyměňovat pleny, to je trochu přehnané, ne?!
petulaa: Divná v žádném případě nejste! Když láska poručí, tak na věku nesejde. Pokud je to oboustranné, není co řešit, běžte do toho. Pokud má manželku a tři děti, tak raději zůstaňte u lásky platonické. Mně osobně se líbí starší chlapy, takže velké věkové rozdíly neodsuzuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.