Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký věkový rozdíl?

Od: petulaa* odpovědí: 4 změna:

Už je to docela dlouho, co se mi líbí jeden kluk, teda spíš chlap... Ono je v tom něco víc, jsem spíš zamilovaná, takhle dlouho jsem nikdy nebyla. Ale je v tom jeden problém, je mezi náma hrozně velkje věkovej rozdíl. Chtěla bych znát vaše názory, co si myslíte o tom, když chodí 20cítka s 50letým, nebo třeba 16ka s 30letým a tak podobně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

uvedomte si, ze v momentalni chvilce to muze byt super, ma panize, treba i nejaky majetek, ale ... za 10 let vam bude treba 30 a jemu 50 co s vami uz zmuze v posteli? co vam pomuze doma? bude vam vyhovovat mu ve vasich triceti letech menit pleny kdyz jemu bude treba uz 60 let? jine zajmy, a nebudete se stydet s ,,dedeckem" vyrazit nekam ven mezi lidi?

myslim si ze vekovy rozdim max do deseti let.

tot muj nazor

hodnocení

0x

Péťule, je známo, že láska kvete v každém věku. Rozdíl, který jste uvedla je však až moc extrémní... Můj názor je, že lidé by měli mít především soudnost a používat hlavně rozum. Ušetřili by si třeba mnoho zbytečných problémů a pozdějších komplikací...

hodnocení

0x

@kratast : Láska nezávisí na věku a opravdu si myslíte, že bude nutné již v šedesáti vyměňovat pleny, to je trochu přehnané, ne?!

petulaa: Divná v žádném případě nejste! Když láska poručí, tak na věku nesejde. Pokud je to oboustranné, není co řešit, běžte do toho. Pokud má manželku a tři děti, tak raději zůstaňte u lásky platonické. Mně osobně se líbí starší chlapy, takže velké věkové rozdíly neodsuzuji.

kratast*

anzionka: netvrdim, ze u kazdeho, ale nekteri si pleny meni uz ve 40ti. a s vyssim vekem roste pravdepodobnost zdravotnich komplikaci, jinak to bylo jen od boku vystreleno, samozdrejme mu nemusi menit pleny, ale take muze a komu by se chtelo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]