Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražská zoo za jediný den

Od: qwerty1596156 odpovědí: 6 změna:

Jde Pražská zoo poklidným tempem projít celá za jediný den?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meda45*
hodnocení

3x

Jde, sám jsem to absolvoval, byly jsme tam asi 5 hodin a stihli jsme to. Celý den stačí a ještě to bude pohodovým tempem s přestávkou na něco dobrýho a odpočinkem:)

V pražské ZOO jsme zhruba každý druhý rok, abychom jsme viděli, co je nového. Za celý den se to dá v pohodě stihnout, někdy i s botanickou zahradou.

hodnocení

1x

Už jsem tam dlouho nebyla, pravda. Ale loni jsem koupila rodinnou vstupenku dceři a její rodině.

Měli s sebou už větší děti 11 a 13 let, takže se neloudali, pořád nečurali, nestáli u zmzliny apod. Přesto celou ZOO neviděli. Dcera povídala, že by museli bud´d strašně rychle běhat a nic pořádně nevidět, nebo něco oželet.

Prý by to viděla tak na 2 dny - každý den půlku. To by prý bylo nejlepší, neodbyli by to a viděli by všechno. Jaga.

Na jeden den je krásná jihlavská ZOO. Je malá, nechá se klidně obejít znovu a znovu třeba 3 x a jsou tam zajímavá zvířátka - třeba barbirosa, psouni, hrošík lyberijský, medvěd malajský nebo krásní tuleni.

My občas jihlavskou ZOO spojujeme s akvaparkem a je z toho moc pěkný výlet.

claire*
hodnocení

1x

Byla jsem tam asi předloni s kamarádkou a zvládly jsme to za jeden den ;) Daly jsme si i pauzu na klidný oběd, krmení losů, zdržely jsme se docela dlouho u slonů a kapybar (tam bych já osobně vydržela celý den :D ) a stejně jsme stihly vidět všechno. Nebo spíše skoro všechno, samozřejmě nelze prolézt úplně každý kout.

pt®
hodnocení

0x

Stihnout se to dá a v pohodě, i když máte s sebou malé děti. Jezdí tam vláček, různé okruhy, jezdí tam lanovka, kdo nemůže tolik chodit. Je tam restaurace, kde máte teplá jídla, jsou tam stánky s občerstvením. Můžete posedět na lavičkách ve stínku, je tam brouzdaliště s vodou pro malé děti, dětský koutek, prolézačky. Když vám vyjde počasí je to prima výlet. - pt

askmenow*
hodnocení

0x

Stihnout se to myslím dá, i když určitě ne CELÁ s malými dětmi, jak tu někdo psal. Jsou to kilometry cest, lidé často zapomínají na trasy, na které prostě nechodí (voliéry s menšími ptáky, nebo kolem výběhu vysoké zvěře apod.). Zoo je dneska velmi rozsáhlá, ale za celý den určitě stihnete vše, co budete chtít vidět, hodně záleží, jak moc času někde prosedíte a jak moc budete chodit. Obvykle za den procházkovým tempem púrojdu vše, co mě zajímá, s pauzou na oběd a s občasným pozastavením na kávu apod. Ale jak říkám, nechodíme úplně všude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]