Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákonné pojištění vozidla dvakrát

Od: havlaskova* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vlastním vozidlo a jelikož můj otec již má spoustu bonusů vždy sepíšeme zákoné pojištění na jeho jméno-prostřednictvím serveru epojisteni.cz. Minulý Říjen 2012 se blížila doba sjednání (listopad) a otec dostal lepší nabídku na financování tohoto pojištění u konkurenční pojišťovny mého vozidla-od fin. poradce serveru epojisteni.cz. Dohodli jsme se na ukončení stávající pojistky a sjednání nové. Ale fin. poradce, který slíbil napsání výpovědi na stávající smlouvu, tak neučinil. To jsme zjístili až tento měsíc, kdy přišla upomínka za nezaplacení. Nyní máme tedy dvě pojistky (starší je splatná po 0,5roce), výpověď dohodou neprošla, nevíte někdo o možnosti jak z toho ven? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

Výpověd dohodou neprosla? to vam nechtejí ukoncit smlouvu?

doplněno 17.03.13 08:20:

ja kdyz najdu levnejsi pojisteni a nemuzu ukoncit stavajici smlouvu protoze nechteji.tak je moznost :) drive se napsala jen smlouva o prodeji která se pak zrusila tedka uz to nejde ,ale jde dat vozidlo do depozitu zrusit smlouvu a druhy den ho z depozitu vytáhnout :) myslim ze to stoji 100.-

To Zepe a proč by nešla sepsat kupní a na jejím základě zrušit?Pojištovny si tímto chrání příjem a ojeb... nás tak proč by to nešlo oje...bat pojištovnu nebo se tím snažíte přispět státu za poplatek za depozit byt jen na hodinu?

doplněno 17.03.13 20:17:

Jj je jasné že v tomto člověk vždy vyhraje,ale stálo Vás to stovku navíc i když úspora může být větší (v minulosti mne na motor 1351ccm a 52kW stálo PR (u ČP) skoro 2x víc než na 1861ccm a 66kW (u Triglav) (skutečně ale jen 1905ccm a 47kW).

zepe*
jo jasny takhle to slo dříve napsat smlouvu a po zruseni pojistky zrusit i smlouvu ale myslim tedka uz to tak nejde oje..t :) pojistovna pro zruseni pojistky chce videt technicak aspon odhlasku na jineho majitele doplněno 17.03.13 10:00: @diesel jo jasny jen jsem chtel napsat co me potkalo u jedne pojistovny takze kdyz si stala za svem tak jsem dal depozit 1den a stejne jsem vyhral ja :)

NIKDY po mně nechtěli vidět TP!Takže bych jim nas...a pokud se usí lidi s nim i takhle dohadovat tak at vylepší podmínky a ne aby jeden muse čekat až na výročí skrz lepší PR.

doplněno 17.03.13 10:00:

Ještě -ať mi dokáží,že ještě před odhláškou při prodeji jsme neodstoupili od smlouvy-sepíšu smlouvu o odstoupení!

doplněno 17.03.13 10:02:

To Havlásková-hodit platbu na finančního poradce ,at si pomůže nyní sám když nedokázal odhlásit neboVám říci,že to pojištovna neodhlásí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]