Nejste přihlášen/a.
Po svatbě mi řekl,že už se se mnou nechce líbat,že už není zamilovaný,ale že už mne má jen rád,chtěla jsem se hned rozvést,ale nějak mne ukacal,když to shrnu.¨Pak se nám narodil syn a on se mnou přestal spát.Snažila jsem se ,jak jen žena může.Několikrát mne ošklivě odmítl.Cítila jsem se méněcenná,ponížená...Snažila jsem s ním komunikovat,co s naší situací dělat...,že jsem nespokojená...Na všechny mé otázky mlčel,nebo byl podrážděný,nikdy mi neodpověděl.Máme mezi sebou hlubokou propast...,už to trvá několik let,někdy jsme se spolu milovali,mne se to moc líbilo,tak jsem s ním byla dál.Ale ten problém je stále mezi námi,nezmizí,jen zas funguji.Mám teorii...buď je na chlapy,nebo má přítelkyni,nebo je asexuál.Nevím,jak dál,už jsme spolu rok nespali.Přitom mám spoustu ctitelů a myslím si,že vypadám dobře,cizím se líbím.Líbím se i sama sobě,ale když mne tak ponižuje,cítím se hrozně mizerně.Do poradny se mnou nechce.Nevím už,co dělat.Jinak mi v domácnosti pomáhá,až moc,nestojím o to,vozí mne do práce,chci ho jen zpátky,cítit tu lásku,dotyky a vzrušení.
Osobně si myslím, že je gay, a manželstvím a zplozením dítěte si pro okolí udělal jen alibi. Vše by tomu odpovídalo - po svatbě se S vámi přestal líbat, po narození dítěte s Vámi přestal sexovat.
Samozřejmě je to pouze můj názor... zamyslete se: jaké má kamarády, koníčky? Kam s kamarády chodí? Jak se chová k dítěti? Tráví volný čas doma, nebo netušíte, kde je?
doplněno 16.03.13 22:13:Mám právě kamaráda gaye, tanečníka, jednou to zkoušel i na mě (asi 8.třída), pak začal chodit s kamarádkou. Všichni jsme to tušili, ale s tou holkou byl asi 4 roky, normální sex, zásnuby... až na to, že si holka (vedlejší třída), už na základce stěžovala, že sex nic moc, málo, nechce se líbat apod. Přesně, jako u Vás. Po čtyřech letech jí samozřejmě řekl, že má přítele, holka se zhroutila, ale dnes je vdaná a má dceru, kamarád žije v Brně. Zda s někým, to netuším.
Pokud jste mladá a máte ctitele, podle mě nemá cenu zůstávat ve vztahu, kdy jste v podstatě jen spolubydlící. Notabene, když Vám hned po svatbě řekl, že už Vás nemiluje...
doplněno 16.03.13 22:20: Snažíme se radit, jak nejlépe umíme... člověk nikdy neví, kdy bude sám potřebovat radu...
Toto není normální chlap, fakt je mezi vámi hluboká propast, na co čekáš, spousta ctitelů čeká, zkus to změnit, žiješ jenom jednou, a když nejsi spokojená ve vztahu tak to změn.
Jestli jste spolu rok nespali , tak je gay,
kdyby měl milenku tak by spal i s Tebou ,
martinaa to napsala přesně
doplněno 16.03.13 22:43:Kdyby byl v pohodě tak by to vysvětlil (jak jsi se ho ptala minule) , ale takto se ho ptej ,jen když bude sedět vedle v pokoji nějaká návštěva aby nedošlo k neštěstí,
Také si to myslím,snažil by se,abych nic nepoznala a byla spokojená.Teď nevím,mám mu to říct,nebo co mám dělat?Už jsem mu to jednou řekla a myslela jsem,že mne zabije,jak byl naštvaný.Ale,co když je to jinak a já se pletu?
Jestli je to pravda? to tady fakt nikdo neví , to zjistíš sama,a že nepřežiješ to ponížení , i kdyby to byla pravda tak to do světa nemusíš vytrubovat a určitě nejsi v této situaci sama, chlapa vykopneš a najdeš si nového , vždyt u nás se rozvádí každé druhé manželství, je to uplně normální .
Jestli je to pravda,tak už je to jedno,protože to ponížení stejně nepřežiju.To se muselo stát zrovna mně...jsem zkrátka výjimečná v každém směru
Mladá paní, žena toho snase hodně. Myslete na své dítě a přežijete i tuto bolest, nebojte se. Nemůžete pořád dusit pochybnosti v sobě a manžel Vám nemůže neustále odpovídat mlčením. Řekněte mu na rovinu, co Vám šrotuje již nějaký čas v hlavě a že Vás svým chováním v tom jenom utvrzuje. Protože nejste ve vztahu spokojená, cítíte se zanedbávaná, řejněte mu, že uvažujete o tom, že si život zařídíte sama s dítětem a časem možná lepším partnerem. Na toto Vám mlčením snad neodpoví. Měl by dát najevo, zda mu na rodině záleží, nebo zda by mu to přineslo spíe úlevu...Mít vztah se vším všudy je právo každého...Tak se ho nevzdávejte. Ať s edozvíte již cokoliv, neberte to jako ponížení. Ať je, kým je, Je to jeho problém a Vy za něj zřejmě nemůžete.Je to on, kdo nechce vztah se vším všudy, co k němu patří...Pravda může zabolet, ale je to lepší, než dál žít v nejistotě a nechat si život utíkat mezi prsty a jen se trápit...To je můj názor, Váš je to život. Je třeba také myslet na vaše dítě...To by si zasloužilo mít spokojenou a šťastnou mámu, nejen utrápený uzlíček nervů, který prolévá slzy do polštáře sám nad sebou a nad zpackaným životem...Hodně štěstí!
doplněno 17.03.13 12:43:Nejlepší léta svého života máte přece před sebou. Tak je nepromarněte. Nepřinášejte oběti, život Vám uteče, dítě odroste...Jasně, je důležité myslet hlavně na dítě, pak by mělo tedy vyrůstat v plně funkční rodině. Není sobecké chtít funkční vztah. I ten druhý se na něm musí však podílet. Pokud o Vás nestojí jako o ženu, budete se s tím srovnávat jen těžko a myslím si, že se to nezmění...Záleží samozřejmě na Vás, zda chcete žít jen vedle svého muže, nebo prožít život opravdu s mužem se vším, co k tomu patří. Pokud zůstanete za těchto podmínek, třeba i k vůli dítěti, s manželem, dřív či později Vás to donutí navážet milenecký poměr. Jste mladá a zdravá ženská...Život se V zkomplikuje třeba ještě víc. V tomto by Vás manžel chápat měl a měl to chtít řešit. Zasloužíte si, aby bral ohledy i na Vás a nemělo by mu být jedno, že jste nespokojená a co si myslíte...Sobectví je to spíše od něho, ne od Vás...
doplněno 17.03.13 13:08:Pardon, opr. - navázat... Vám zkomplikuje...
Díky Vám,máte pravdu,ale není to tak jednoduché a je to vše moc těžké,mám pocit,že jsem promarnila nejlepší léta života,že mi ujíždí vlak a já bych chtěla tolik žít naplno se vším všudy.Říkám si,co je větší odvaha,žít v tom vztahu nebo odejít?Nechci být sobecká a myslet jen na své vlastní potěšení.
Nestalo se to jen Vám. Dcera, velice pěkná holka si v roce 1998 vzala moc prima kluka. Šikovný, vzdělaný, pěkný. Byla jsem ráda, jak si dobře vybrala.
Za rok a půl po svatbě se narodil kluk, prý by chtěli hned další, aby to odbyli při jednom. Tak za rok a půl po klukovi přišla ještě holčička. Zdravé děti - co víc si mohli přát. On dostal domek po zemřelé babičce, opravovali si to tam.
Proto mi bylo, jako když do mě blesk uhodí, když 4 roky po svatbě dcera přišla, že se budou rozvádět. Prý si nemají co říct.
Rozvedli se a až po dlouhé době jsem se dozvěděla, že bývalý zeť byl gay. Měl postupně asi 3 kluky, s tím posledním uzavřel registrované partnerství.
Dcera se po čase znovu vdala, dneska je spokojená v druhém manželství.
Na bývalého zetě se nezlobím, když ho vidím, rádi spolu pohovoříme. Vím, že za svou orientaci nemůže a že je to člověk, jako každý jiný. Co mě mrzí - že právě dcera, která do manželství vstupovala plná ideálů, musela být tím jeho pokusným králíkem, na kterém si zkoušel, zda by zvládl heterosexuální vztah. Nezvládl stejně. A to mě za dceru mrzí. Jaga.
Měla,teď to vím,jestli je to pravda,nejspíš ano,když jste se na tom shodli všichni,ale proč mi to nikdo neřekl,to přeci musí někdo vědět,jsem se na to ptala naší společné kámošky a neřekla nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.