Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod k jinému operátoru

Od: kubinec® odpovědí: 8 změna:

Prosím vás, o radu či zkušenost.

Chtěl bych odejít od t-mobile k vodafonu(mám tarif za 500 ale stejně mě chodí částka na zaplacení cca 730kč)

už dva měsíce mi najednou začalo chodit k zaplacení cca 700kč, ale do té doby jsme se vždy dostal k 500kč

smlouvu mám až do ledna 2015

myslíte že by se dalo nějak bezproblémově přejít abych neplatil tzy nesmyslné doplacení za ty měsíce co mi budou údajně chybět?

děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trolik
hodnocení

0x

Dost těžko, smlouva na dobu určitou je smlouva na dobu určitou. Ale zeptej se Vodafonů, třeba to nějak uměj při nějaký extra akci.

Mimochodem jestli máš 200 rozdíl mezi paušál+provoláno nad rámec vs částka na faktuře, tak to reklamuj.

hodnocení

byl jsem na pobočce a ta "baba" řekla, že jsem to prostě provolal a hotovo, více se se mnou nebavila a že mám podat písemně reklamaci do prahy, že více se smnou nmá o čem bavit :(

trolik

Přesně tak, myslel sem písemnou reklamaci na centrálu. Brigádníci na pobočkách nic nemůžou.

hodnocení

0x

smlouvu mas do ledna 2015 tak to ti nikdo nezrusi a na to placenu se podivej na netu , nebo rekni ze chces podrobny vypis a uvidis za co si platil , jinak co presne platis mas i ve fakture

hodnocení

jj, mám tam vyfakturovane hovory a sežralo mi to i kredit co s emi převádí cca 400kč jsem tam měl a sms nějakých 110

prostě hotové nesmysly

bonie*
hodnocení

0x

Pokud to máte do ledna 2015, tak to doplácet budete, bylo v úvaze, že bude tato hroznost zakázána a nahrazena tříměsíčním doplatkem ale neprošlo to, nebo aspoň nevím že třeba ano... Jediná obrana je změnit si tarif na nějaký jiný. Zřejmě vám tento tarif nevyhovuje - bude voláte do jiných sítí, nebo využíváte nějaké služby, které nemáte v tarifu. Radila bych si dát do kupy, za co vlastně platím a podle toho to změnit. Pokud voláte víc do jiných sítí, tak ten tarif co neustále reklamovali, že můžete volat všude, je lepší rovnou si připlatit, než s epořád jen hlídat a pak se bát faktury...

A že to nejdřív bylo za 500 a ted za 700? Mohl jste mít nějakou akční lákačku a nebo někdo ze známých přešel k jinému operátorovi. Přes váš uživatelský účet na jejich stránkách byste se měl dostat do podrobného vyýčtování, kde budete mít do podrobna a do vteřin vypsáno, co a kdy.

doplněno 08.07.13 05:55:

Lze si i nechat zapnout upozornění, že voláte mimo sít

trolik

Jaká hroznost? Vezmu si mobil "levně" za podmínky, že budu dalších pár měsíců místo leasingu platit paušál.

bonie*

Něco jiného by bylo doplatit mobil, něco jiného doplácet paušál. A ten kdo si bere mobil, má smlouvu na tři roky, ten kdo má jen paušál má smlouvu na dva roky. což jak jsem pochopila z údajů, je případ tazatele. Takže ano, za mne hroznost, protože nikdo neví co bude zítra natož za dva roky, doplatit tři měsícee mi přijde ještě fér. Kdyby ty služby aspoň za to stály ale s nejdražším voláním a vůbec chováním se k zákazníkům,když je problém... pořád hroznost :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]