Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAk to vyřešit???Jak se správně rozhodnout???

Od: nicoll* odpovědí: 2 změna:

Ahojky,

nevím jak dál, co s tím. Manžel si před půl rokem našel milenku( v té době jsme si moc nerozumněli ) Před prázdninami od nás odešel (máme spolu 2 malé děti 9,3 ) On odešel a mě přišel do života jiný muž. Byl ke mne pozorný, hodný, chápal mne a bylo mi s ním užasně, a já se zamilovala.Spolu budeme 4 měsíce a mě začíná chybět manžel. Ale jak jsem zjistila, ani já jemu nejsem lhostejná. Ted si dávám ale otazku: Nechala ho jeho nová přítelkyně ( má bývalá rádoby nejlepší kamarádka , bezdětná, mladá a taková městská barbina) nebo už konečne poznal jaká doopravdy je? nebo ho nechala a šla za mladším a finančně lépe zajištěným? Pak mne napadá, že kdyby to tak bylo a on se zkusil nějakým způsobem najít cestu zpět, proč bych ho měla brát zpět, kdyby to bylo jen proto, že ho nechala? A on si uvědomil , že udělal chybu? Na druhou stranu nechci ubližit příteli, jelikož jsem s ním poznala, že umí být chlap i hodný, pozorny, a problemy resit a ne nechavat to dojit do krajnosti. Poradte prosim...

Děkuji Nicoll

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím,

radil jsem Vám dát si pauzu, o zamilovávání nebyla řeč, vzpomínáte? Nechejte věcem volný průběh, dříve nebo později se ve svém rozpoložení a při Vašem temperamentu pohádáte s Vaším novým přítelem, a pak bude čas zvážit, co dál.

Hezký den.

nenynka*
Nelepila bych co se jednou rozbilo! Měli jste docela silný zásah do vztahu...já bych radila si nejdříve uvědomit,jestli to má cenu vracet..udělal to jednou,že odešel..co když to udělá zase?Na druhou stranu každý odpouštíme jinak..třeba jsi schopna začít znovu..A ještě něco!? Co když to zase nevyjde s ním? Vrátíš se s prosíkem k tomuhle příteli co máš?Lidi se nemění tak rychle a to, že si třebas nabil ... s tou holkou,to je jeho trest ,a ne aby si ho ty utěšovala a vzala ho zpátky-to by bylo pro něj dost jednoduchý! Jsem taky mamina a jsem vdaná a taky jsem řešila podobnu situaci,dnes jsem ráda,že jsem ho tenkrát nechala jít a zpět ho nikdy už nepustila.Ale jak píšu je to jen můj názor-nemusíš souhlasit.Recept jak co udělat prostě neni :o( . Žij tak,aby si byla šťastná!Pá Nenynka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]