Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nikdo nepomůže

Od: montymonas odpovědí: 4 změna:

chtěla bych poprosit o radu,jsem mladá maminka a žiju s druhem v rd,nedávno přišel exekutor a začal mi exekuovat téměř všechny mé věci,dluh byl přitom mého druha když jsem řekla a předložila jsem ůčty od zabavovaných věcí řekl že ho to nezajímá a pokud na účtenkách moje jméno tak jsou mi k ničemu.má dnes člověk vůbec nějaké právo nebo si někteří můžou dělat co chcou?děkuji každému kdo se mi opravdu pokusí pomoct

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

exekutor v tomto případě hájí práva věřitelů a svoje je to normální práce- jako když někdo dělá v krematoriu, chce to náturu, ve vašem případě bych volil jedno kopnul druha do pr...a vyhnal z baráku, nebo vám snad řekl o svých dluzích? pokud ano tak jste to mohla čekat a je to vaše věc...

marmelada*
hodnocení

1x
V tomto případě na vyloučení je již pozdě a exekutorskou komoru bych rozhodně také nekontaktovala,ta totiž nestojí na straně dlužníka,ale naopak - hájí svoje ovečky ( exekutory ).Bylo by vhod kontaktovat toho exekutora a v klidu si s ním promluvit, on je vlastně vyjednávač mezi věřitelem a dlužníkem.Kdyby se vám podařilo sehnat polovinu z dlužné částky,určitě se domluvíte na dalších nižších splátkách.Nebo můžete vyhledat pomoc v občanské poradně w.pomocsdluhy.Tady se vás ujme vyškolený pracovník a krok po kroku sváma vyřeší tento problém.( sestaví s váma individuální plán atd.) No a poslední možnost je, obrátit se na ministerstvo spravedlnosti. Hodně štěstí

macka80*
hodnocení

0x
Máte dvě možnosti,buď podat vylučovací žalobu stím že nesouhlasíte,budete muset u soudu dokázat že věci patří vám.Nebo se zkuste spojit s exe.komorou ale obávám se že vám poradí to samé

hodnocení

0x

monty,!...dnes člověk vůbec nějaké právo"...samozřejmě máte spoustu práv, doporučil bych právníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]