Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partners - Finanční poradenství - zkušenosti

Od: golf01* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, něco málo jsem si zde o nich v diskuzi již pečetl, ale bylo to spíše o jejich produktech, zajímá mě, jací jsou jako firma. Lákají kamarádku, aby u nih začala pracovat, slibují jí něco, co jsem slyšel od kamaráda,že je nereálné a vždy je všechno trochu jinak. Jaké máte zkušenosti Vy? Pracoval jste tam někdo? Od kamaráda a známého slýchám, že uzavřl smlouvy na životní, úrazové a další pojistky hlavně s jeho rodinými přáteli, rodinou a kamarády, dnes je na něj dost lidí naštvaných za uzavření pro ně nevýhodných smluv a ještě k tomu, za zrušené smlouvy musí vracet nehorázné peníze a snad i penále, jak to je? Děkuji Roman

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Já si myslím že je to na šikovnosti člověka který tam bude pracovat. Pokud bude uzavírat smlouvy tak určitě bude slušně vydělávat a postupovat. Ale jak jste již psal, hodně lidí má v takovéto společnosti nedůvěru a v době finančních krizí se podle mě smlouvy uzavírají hůře. Slyšel jsem že v české republice mají myslím něco kolem 3000 zaměstnanců. Jinak si myslím že práce je to spíše nejistá, máme u partners poradce a už se vyměnil třetí, ani jeden nepostoupil, prostě odešel.

haninka*

Přesně tak. Práce u této firmy je z hlediska příjmů nejistá když nejste "fakt dobrej". Já jsem tam měla dělat taky ale nezvládla jsem to. Asi po roce jsme fin. poradce potřebovali, tak jsem se obrátila na Partners. Máme jednoho poradce, který nám dal vše do kupy (hypotéky, půjčky, pojištění (3 x životka, auta, barák, pro blbost...) a dost jsem se divila kolik jsme ušetřili. Pán tam dělá už několik let, je velice solidní, věříme mu. Jestli má takovýchto klientů jako jsme mi více a myslím že má (doporučujeme ho) tak si myslím že si vydělá dost. Ale má jednu VŠ tady a jednu v Rakousku, žádné pako. Takže v tomto případě ano, jinak ne. A proškolení je docela masakr (vlastní zkušenost).

stirecek*
hodnocení

0x
Od pojistovaku se držet dál. Pokud tam bude pracovat a brát za to plat, musí uzavřít nějakou smlouvu. A kde jinde, nez u známých a rodiny, alespoň pro začátek. Pak budou všichni naštvaní jak píšete, vždy na tom videla jen pojišťovna a zprostředkovatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]