Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám někoho kdo se v dané problematice orientuje a dokázal by mi "po lopatě" vysvětlit proč tomu tak je...
Operátorvi platím měsíčně fakturu formou složenky. První měsíc dejme tomu jsem měl fakturu vystavenou na 700 (zaplaceno) a další mi byla vystavena na 600 (aby se to lépe počítalo)...bohužel, co čert nechtěl, jsem omylem při platbě 600,- kč vzal ze stolu starou složenku na 700,- a službu jsem uhradil. Dobře, říkal jsem si, alespoň budu mít přeplatek 100,- kč které mi v další faktuře přijde k dobru...
Nyní přišla ona faktura, přeplatek z minulého období je ona 100koruna, nicméně operátor udělal to, že tuto částku zdanil (v reálné situaci šlo o přeplatek 94.99 a vypočetl to na 78.51 ) a prakticky mi tak uznal přeplatek nižší. Proč? Vždyť přece těch 95korun byla již mnou zdaněno...představoval jsem si to tak, že vypočtou novou fakturu a "natvrdo" mě z celkové částky vč. DPH odečtou těch 95,- korun...
Děkuji za vysvětlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.