Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych dnes svému příteli připravit nezapomenutelný večer me je (22) jemu (27). Koupila jsem si nové prádlo a boty na hodně vysokém podpadku, mám taky připravenou láhev dobrého vína a taliř plný všelijakých sýrů a dobrot. Pořád mi to ale přijde takové chudé, chtěla bych to ještě nějak okořenit. Máte někdo prosím nějaký nápad..?
Předpokládám,že dobrou a kvalitní hudbu také máte,ta je vážně důležitáA také by neškodily vonné tyčinky,jsou velice příjemné,uvolňují pocit duševního napětí.A což takhle přidat šampíčko,jahůdky,šlehačku...Šlehačka je báječný pomocník při sexuálních hrátkách...Užijte si,pěkný večer přeji
Dobrý den. Už tím, že takový večer pro přítele zorganizujete a máte takovou starost, aby to bylo skvělé po všech stránkách, pro něho jistě nezapomenutelné bude. Jen bych schovala účtenky od toho prádla a botiček pro jistotu... To by také mohlo být nezapomenutelné...(samozřejmě jen žert, pokud jste investovala ze svého, ocení to ještě víc.) Vybrat dobrou hudbu, taneček... Striptýz, společná koupel, či sprcha - to již záleží na tom, jak jste spolu daleko ve vztahu...V každém případě přeji, ať se večer vydaří a přítel na něj opravdu nikdy nezapomene.
Nové prádlo - doufám že erotické? Hlavně být oholená, přítel taky.
Když koukám na volně přístupných webech (zakulisi.cz, amateri.cz) na některá amatérská zdokumentování takovýchto akciček a vidím bobry, tak si mi z toho zvedá kufr, nikoliv cosi jiného.
ale dnes je již 16.3., tedy po akci. Tak jaké to bylo? Pochlubte se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.