Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Večer s přítelem - něco speciálního

Od: catepillar odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych dnes svému příteli připravit nezapomenutelný večer me je (22) jemu (27). Koupila jsem si nové prádlo a boty na hodně vysokém podpadku, mám taky připravenou láhev dobrého vína a taliř plný všelijakých sýrů a dobrot. Pořád mi to ale přijde takové chudé, chtěla bych to ještě nějak okořenit. Máte někdo prosím nějaký nápad..?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

Jejda ten se bude mít, až mu pomalu závidim :) Co ještě nějaké prádélko? Já kdysi pro svojí přítelkyni v ložnici rozsvítil spoustu čajových svíček na různých místech v místnosti a postel a okolí jsem posypal listy z růží. Ta koukala :)

hodnocení

0x

Myslím si, že to úplně stačí. Nezapomenutelný večer není o množství podnětů, ale o atmosféře. Také se přeci říká, že všeho moc škodí. A bude tam mít hlavně Vás, vše ostatní je pouze kulisa.

hodnocení

0x

Předpokládám,že dobrou a kvalitní hudbu také máte,ta je vážně důležitá*tanec*A také by neškodily vonné tyčinky,jsou velice příjemné,uvolňují pocit duševního napětí.A což takhle přidat šampíčko,jahůdky,šlehačku...Šlehačka je báječný pomocník při sexuálních hrátkách...Užijte si,pěkný večer přeji;)

ddasa*
hodnocení

0x

1 lahev vinka pro 2 je malo jeste nake slane tycinky a nejakou tu coca-colu *pivo*a jestli pije pivko?

hodnocení

0x

Dobrý den. Už tím, že takový večer pro přítele zorganizujete a máte takovou starost, aby to bylo skvělé po všech stránkách, pro něho jistě nezapomenutelné bude. Jen bych schovala účtenky od toho prádla a botiček pro jistotu... To by také mohlo být nezapomenutelné...*smich*(samozřejmě jen žert, pokud jste investovala ze svého, ocení to ještě víc.) Vybrat dobrou hudbu, taneček... Striptýz, společná koupel, či sprcha - to již záleží na tom, jak jste spolu daleko ve vztahu...V každém případě přeji, ať se večer vydaří a přítel na něj opravdu nikdy nezapomene.

amadeus*
hodnocení

0x

Dobrý masážní olej a půlhodinka strávená masírováním zad by také neuškodila.

neuvedu
hodnocení

0x

Nové prádlo - doufám že erotické? Hlavně být oholená, přítel taky.

Když koukám na volně přístupných webech (zakulisi.cz, amateri.cz) na některá amatérská zdokumentování takovýchto akciček a vidím bobry, tak si mi z toho zvedá kufr, nikoliv cosi jiného.
ale dnes je již 16.3., tedy po akci. Tak jaké to bylo? Pochlubte se!

weka*
hodnocení

0x

jestli vám to přijde chudé, tak pozvěte i někoho dalšího?*ua*

to byl vtip...

myslím si, že jste udělala maximum, teď už jen super sex a není co řešit ;)

každopádně když sex nějak ozvláštníte, tak to taky není na škodu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]