Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování rodiču

Od: jaknato* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, je mi 18 let a píši jsem, protože chci slyšet váš názor.

Mojim rodičům je 45 a 41 let a za celý svůj život jsem nezažil, že by měli spolu sex nebo něco, prostě nic.

Netrvrďte mi hlavně, že určitě jo, jen o tom nevím, ale opravdu ne. Navíc ani žádny fyzicky kontakt skoro žádne objeti držení se, tento jejich vztah-nevztah je pouze o komunikaci a ani ta jim moc nejde, ale jen mi je opravdu divné, že nepotřebují žádný fyzicky kontakt.

Muži a ženy snad nemaji chuť na sex atd. po 40 letech?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

8x

To víš, že ne, že nemívají sex. A tebe našli určitě na nádráží.

Prostě jsou šikovní, uspokojí svoje potřeby tak, aby to bylo jejich soukromí. - pt

hop®
hodnocení

2x

Po určité době společného soužití chuť na sexuální orgie mezi těmi dvěma bývá utlumena (spíš někteří jedinci přemýšlejí o "sexu jinde"). To už tak příroda zařídila, že nastupuje starost o zajištění rodiny, to je důležitější než vyrábět nové potomky, rod je zachován...

jaknato*
hodnocení

vždyt je mi 18 let a co existuju, tak mezi sebou nic neměli. Spolužáci, kteři mají stejně staré rodiče, tak jejich rodiče jsou pořád ,,aktivní"

Asi jim to takto vyhovuje a nepotřebují víc..Jsou i taková manželství, i když jsou ojedinělá...Mohou se za tím skrývat třeba i zdravotní potíže a důvody...

hop®

Třeba si ještě myslí, že jsi malý kluk a vzájemným dotykům se brání záměrně jen před Tebou, i takovou rodinu jsem poznal...

jaknato*
hodnocení

Jak brani kvuli tomu, to je snad přirozené, ne?

hop®

Ano, přirozené to je. Ovšem pro někoho klidně na "Václaváku" a pro někoho pouze v úplném soukromí. Každý má hranice intimity někde jinde...

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím. Ale jo, chuť by jistě byla, potřeba fyzického kontaktu je ale věcí individuální.

Připadá mi však, že tví rodiče nejsou nijak "divné" ohledně sexu, jen prostě žijí vedle sebe. To je takový vztah, kdy žiješ s tím druhým jen z důvodu, že jsi na něj třeba zvyklý, nebo kvůli dětem, a nemáš potřebu s ním nějak zvlášť komunikovat, natož se mazlit apod.

Naši to mají podobně. Třeba když má jeden narozeniny, dají si pusu, někdy táta mámu z legrace objímá... ale celkově opravdu žijí jen vedle sebe a každý si žije po svém, chodí po svých koníčcích, za svými přáteli. Komunikace? Máma celý život rýpá, věčně se jí něco nelíbí, tak táta raději utíká do hospody.:) Většina normálních rozhovorů skončí klidnější hádkou. Na druhou stranu, když je jeden nemocný nebo zraněný, druhý se o něj pěkně stará - ovšem bez pusinkování, objímání apod. Jsou každý úplně jiný, povahou i životním stylem, takže žádný div, že na sebe už třeba opravdu nemají chuť. Aby byla chuť, musíš vedle sebe mít toho správného partnera...

doplněno 14.03.13 22:01:

Jen abych doplnila - brali se narychlo, žádná velká láska, mamka potřebovala tátu pro mě a taťka se jí líbil, táta už byl zase trošku starší a chtěl se ženit, protože na něj tlačila jeho máma... tak o vzali hopem. Velká láska to nebyla a nebude, spíš jsou takoví "kolegové"...

krkovicka*
hodnocení

0x
No a co přípitek na silvestra/s polibkem úsměv na tváří při blahopřání k narozeninám...to tam není?Dokáží spolu být v jedné místnosti a popíjet třeba kafe?Mít svou chvilku? Pak sex mají a myslím si že by si nad tím neměl až tak polemizovat.Ten sex jednou určitě byl,páč si na světě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]