Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívka se mnou nemluví

Od: jvdc odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám takový menší problém, s jednou mojí kamarádku kterou znám už přes půl roku, jelikož sem ji řekl že k ní něco cítím a ona mi na to pověděla že je ráda že to ví a celkem ji to nevadilo. Jenže dnes jako by byla úplně jiná. Vůbec si se monu nechtěla povídat jen na mě koukala a oba dva sme mlčeli a prostě nic jiného. Tak sem ji napsal že jestli sem ji tim nějak ublížil tak že se omlovám a že sem byl asi moc upřímný a uspěchaný ale cítil sem to už delší dobu. Vcelku jsme spolu dobře vycházeli až do ted.Ještě dodám že ji je 16 a mě 17.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Zřejmě její city nejsou stejné, jako ty Vaše. A nechce Vám prostě ublížit. Proto se raději vyhýbá rozhovoru. Dejte jí čas, nevnucujte jí své city, nechte ji, ať si to v hlavě urovná. Netlačte na pilu, chovejte se k ní i nadále přátelsky, třeba nakonec dojde ke stejnému názoru jako Vy... Musí si to ujasnit ale sama. Trpělivost!

doplněno 14.03.13 21:50:

Není zač.

jvdc
hodnocení

Moc vám děkuji za váš názor, myslím si že ste na to zvětší části kápl protože jsem si myslel podobné věci ale byl sem zmatenej jak lesní myš proto sem potřeboval aspon trochu pomoct jak na to. Děkuji

michaltopic*
hodnocení

0x

Je jenom vyplašená, chuděra :) To chce kytičku ;)

honzav88*
hodnocení

0x

Tohle je klasický případ:) Holky často mají kluka jako kamaráda a tráví s ním spoustu času... A v hodně případech se stane, že ten kluk se zamiluje (proto tvrdím, že přátelství mezi holkou a klukem je málo reálná věc - kluk to většinou "pokazí" :)) Myslím, že ona teď jen prostě neví jak z toho ven je to pro ní "šok", že její kamarád vlastně není kamarád... Přesně jak se to tu píše, dej te jí čas... buďt si řekně, že vlastně si pro ni tak důležitý a má tě tak ráda, že to s tebou "zkusí" nebo si dokonce také uvědomí, že k tobě cití něco víc a nebo to z její strany nepůjde a budeš muset přetrpět to že bude "jen" kamarádka a bohužel také to často vede k úplnému konci přátelství, ale to bude jen na tobě, zda to zvládeš - být jen kamarád...

figurek*
hodnocení

0x

některé ženské bývají náladové a to hlavně v době kdy mají měsíčky. Jistý doktor Plzák kdysi povídal, že by v té době měly mít na čele napsáno velké M. Pak by prý bylo na světě klidněji.

Jo, legrácky a srandičky, ale on ten důvod skutečně může být právě tady. Jednu takovou jsem znal. Ta jak měla M, byla nesnesitelná.

Tak ti radím : pár dní počkej, za nic se jí neomlouvej, neptej se jí proč s tebou nemluví a vůbec s ní to tom nemluv.

mika*
hodnocení

0x

Ahoj,

jsem holka a mám pocit, že si to na ní vybavil a ona neví, jak reagovat...

Kámoška teď zažívá něco podobné, ano je trošku svérázná...

Na jedné akci se seznámila s jedním klukem a pak si volali a psali na skypu, ona ho brala jako kamaráda a dělala před ním různé pro ní kraviny, pro něj to muselo být při nejmenším sexy... ptal se jí, jeslty někoho má a když řekla že na jí řekl, že jí miluje, za což se ona na něj naštvala, že před ním dělala kraviny atd. takže s ním přerušila veškerý kontakt...je dosti svérázná, to uznávám...

takže má rada od holky, nech jí čas a moc se nevnucuj :) a napíš, jak to skončilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]