Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ušní boltec

Od: kaccna odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám takovou malinkou kuličku v ušním boltci,když se toho dotknu je to bolestivé dělá se mi to docela často nevíte někdo co to je? Děkuji předem za Vaší odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toto je dost častý problém, se kterým jsem se v životě několikrát setkala. Postiženým se udělala taková jako malá cysta, plná hnisu. Když s tím neudělali pořádek, časem to přešlo, ale hnisavé ložisko zůstalo a časem se bolest a vrátila.S tímhle problémem byste měla zajít za chirurgem, protože takové zánětlivé ložisko dělá strašnou neplechu v krvi a ta v kloubech a v srdci a játrech. To musí vyřešit chirurg. Umrtvovací injekce, rozříznout a vyčistit. Žádná strašná bolest to není. *hej*

kaccna
hodnocení

Moc děkuji za odpoveď moc jste mi pomohla :D

kaccna
hodnocení

Ještě se Vás chci zeptat jestli to není nahodou z bižuterie? Jelikož nosím zlaté náušnice,ale do školy k oblečení si vezmu naušnice z bižu,ale nekoupu se s nimi a ani s nimi nespím tak jestli to není z toho co myslíte?

Podle toho, kde tu bouločku máte. Píšete na boltci a naušnice se nosí na lalůčku. :D

reee
Já mám takovou bouličku vedle dirky na naušnici,kulatá boulička a bolí jako pupínek ale není :( na dotek bolestivé

mika28
hodnocení

0x
Já mám to stejné, bulku v ušním lalůčku pod dírkou na naušnici. Většinou je bulka malá, v klidu ale občas ,,blbne,, a zvětší se a bolí. Podle rady co tu čtu v odpovědi bych ji asi měla nechat vyříznout... Nevím teda ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]