Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takovou malinkou kuličku v ušním boltci,když se toho dotknu je to bolestivé dělá se mi to docela často nevíte někdo co to je? Děkuji předem za Vaší odpověď.
Toto je dost častý problém, se kterým jsem se v životě několikrát setkala. Postiženým se udělala taková jako malá cysta, plná hnisu. Když s tím neudělali pořádek, časem to přešlo, ale hnisavé ložisko zůstalo a časem se bolest a vrátila.S tímhle problémem byste měla zajít za chirurgem, protože takové zánětlivé ložisko dělá strašnou neplechu v krvi a ta v kloubech a v srdci a játrech. To musí vyřešit chirurg. Umrtvovací injekce, rozříznout a vyčistit. Žádná strašná bolest to není.
Ještě se Vás chci zeptat jestli to není nahodou z bižuterie? Jelikož nosím zlaté náušnice,ale do školy k oblečení si vezmu naušnice z bižu,ale nekoupu se s nimi a ani s nimi nespím tak jestli to není z toho co myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.