Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozařování nezhojené pooperační rány-jde to?

Od: jana3181* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, 18.3. mám nastoupit na plánování ozařování nártu. Měla jsem tam světlobuněčný sarkom, který snad vyoperovali, ale mohly tam zůstat nějaké buňky, tak mi naplánovali 25 dávek ozařování. Nyní mám 2 měsíce po operaci, ale rána se ještě celá neuzavřela a občas vytéká trochu nažloutlé tekutiny (hnis?). Teď mám strach, jestli to nevadí tomu ozařování. Mám strach aby to kvůli tomu neodložili. Nevíte, jak to chodí? MOc díky za zkušenosti. Ta neuzavřená rána je asi 0,5 cm velká.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také jsem nebyla na 100% zhojená a šla jsem pod ozařovací stroj. Důvěřujte onkologům, vědí co dělají. Neptejte se proč a nepřemýšlejte, jak to je. Jen věřte a buďte vzorný pacient. *hej*Přeji vám hodně síly a kupu štěstí!

albatros498022*
hodnocení

1x

Tohle musí skutečně posoudit lékař v tom se na dálku konzultovat nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]