Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebovala bych poradit. ženy dostávají měsíčky od 21-28 dnů. Dostávám to vždy kolem 22dnů a dneska je to 25 dní a ještě jsem to nedostala. S přítelem jsme spolu spali jen s kondomem a vždy ho kontrolujeme. Začala jsem chodit pořad na záchod a pálí me to, hrozně se stresuju, myslíte, že by to mělo bejt oddálené stresem? Děkuju M.
Můžete. Ale i mně přijde pravděpodobnější stres nebo zdravotní příčina (pálení není příznakem těhotenství a časté močení v takhle raném stádiu ještě nebývá).
doplněno 14.03.13 19:40:Četla jste odpovědi?
Není to v pohodě a není to jen stresem. Stres by mohl ovlivnit zpoždění menstruace, ostatní problémy už ne.
Pálení a časté močení může znamenat nachlazení, ale i vážný zdravotní problém. To však přes internet nikdo určit nemůže. Měla byste co nejdříve navštívit lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.