Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chceme letět do Bulharska-Carevo do hotelu Hermes **** uprostřed června.Minulý rok jsme byli na Slunečném pobřeží a tam jsme byli spokojeni,ale Carevo je naopačné straně od Burgasu.Byl už tam někdo?Je tam aspoň pár obchodů?A je opravdu moře špinavé,jak to hodně lidí píše do recenzí?Děkuji mooc
Přímo v Carevu jsem nebyla, ale o pár kilometrů vedle - v Primorsku. Moře bylo nádherné a čisté.
Carevo je prý v současné době takové místo pro bohaté Čechy. Čeští podnikatelé a "sérebrity" tam mají v hotelu Hermes své letní apartmány. Namátkou Leoš Mareš, Alice Bendová a další. CK Alexandria tam nabízí nejen dovolené, ale i prodej nemovitostí.
Takže tam určitě budou obchody, restaurace, zábava.
Já osobně bych volila něco klidnějšího, ale každý hledá něco jiného a třeba se Vám tam bude líbit. Jaga.
doplněno 07.05.13 07:04:Do ankety se nemohu zapojit. Je dost nešťastně řešená.
1/ Mám ráda dovolenou v Itálii, Chorvatsko nemusím /zvláště mi vadí kamenité pláže/.
2/ Mám ráda Bulharsko, i když ta hygiena občas , ale Turecko ne. Takže, jak proboha, hlasovat? To prostě nejde!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.