Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena v Bulharsku - Carevo

Od: hanulka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,chceme letět do Bulharska-Carevo do hotelu Hermes **** uprostřed června.Minulý rok jsme byli na Slunečném pobřeží a tam jsme byli spokojeni,ale Carevo je naopačné straně od Burgasu.Byl už tam někdo?Je tam aspoň pár obchodů?A je opravdu moře špinavé,jak to hodně lidí píše do recenzí?Děkuji mooc :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přímo v Carevu jsem nebyla, ale o pár kilometrů vedle - v Primorsku. Moře bylo nádherné a čisté.

Carevo je prý v současné době takové místo pro bohaté Čechy. Čeští podnikatelé a "sérebrity" tam mají v hotelu Hermes své letní apartmány. Namátkou Leoš Mareš, Alice Bendová a další. CK Alexandria tam nabízí nejen dovolené, ale i prodej nemovitostí.

Takže tam určitě budou obchody, restaurace, zábava.

Já osobně bych volila něco klidnějšího, ale každý hledá něco jiného a třeba se Vám tam bude líbit. Jaga.

doplněno 07.05.13 07:04:

Do ankety se nemohu zapojit. Je dost nešťastně řešená.

1/ Mám ráda dovolenou v Itálii, Chorvatsko nemusím /zvláště mi vadí kamenité pláže/.

2/ Mám ráda Bulharsko, i když ta hygiena občas *ee*, ale Turecko ne. Takže, jak proboha, hlasovat? To prostě nejde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]