Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem milenka

Od: krska* odpovědí: 23 změna:

Ahoj, holky, slečny, ženy, páni a kluci.. Mám takový problém a nevím si s tím rady. Přibližně před třičtvrtě rokem sem se u našeho dodavatele seznámila s jedním moc zajímavým klukem, po pár nezávazných rozhovorech sem se ho zeptala jestli by nekam nezašel a on souhlasil, byla sem v sedmém neby po roce sem konečně zase cejtila takovej ten zvláštní pocit v břise.. Netrvalo dlouho a pocit byl ten tam a to když mi oznámil že má přítelkyni, ale že by mu nevadilo udržovat semnou sexuální vztah. Já nesouhlasila, ale udelala sem tu chybu že sem se s nim bavila dál, takovým vztahem sem si už předtím prošla a věděla jsem jak to může bolet. Měla jsem si držet odstup ale neudělala jsem to. Kamarádili jsme se spolu a vídali se každej den.. Po třech měsících mě přemohla touha a neodolala jsem mu.. A řeknu vám stálo to zato.. Pořád sme to brali jako hru až teď po vánocích sme se o tom začali nějak bavit a zjistili jsme že už to neni jen hra ale že sme se oba zamilovali.. On je s přítelkyní 8 let a mají spolu skoro dvouletého syna, podle toho co mi řiká tak to je jediná věc která ho u ní ještě drží a taky to že mají společně postavený dům.. Strašně rád by odešel a byl semnou, ale jaksi to nemá to neni tak jednoduchý.. minulý týden sem se s nim rozešla protože už mě to ubíjelo, ale my se pak potkali v jednom baru u mě ve měste kde sem do ty doby byla jenom 2x a nemám to tam ráda a on ani neni ze stejného města.. Byla to náhoda, nebo něco jinýho..? kdo ví..? každopádně sme nevydrželi tam na sebe koukat takže u mě zase přespal. Oba z me z našeho chvilkovýho rozchodu byli hodne spatní.. Já se teď bavím s jedním klukem o kterým vím že kdyby nebylo toho milence tak že bych s ním byla, ale teď prostě nemůžu myslet na nikoho jinýho.. pořád si řikám co kdyby.. představa že bych o něj měla zase příjít mi dělá závratě ostatně jemu taky.. Nijak na něj netlačím a chápu že to má těžký, ale jak dlouho můžu čekat a dočkám se vůbec..? Bojim se že když toho novýho kluka nechám tak že pak nebudu mít nic a budu zase uplně sama.. Vlastně ani nevím co od vás chci.. Prostě nějakej názor, moc mi to pomůže.. všem předem děkuju a prosím neřešte můj pravopis děkuju.. ;)

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Snaž se zapomenou a soustředit se na někoho jinýho

Ptáte se na radu, ovšem místo, co byste začala o dobře míněných radách přemýšlet, omlouváte jeho i sebe, hledáte výmluvy, důvody.

Zaujalo mě Vaše tvrzení, že paní není jeho manželka, ale jen přítelkyně. S tou přítelkyní ale, na rozdíl od Vás má syna a dokázal s ní žít už 8 let. Je vidět, že si asi rozumí, když spolu už tak dlouho jsou. Vy jste dobrá jen k tomu, aby si zaskotačil. Takže vlastně ani ta přítelkyně, spíš milenka, jak je v nadpisu. A to většinou bývá žalostně málo.

Taková holka je většinou dobrá jen k tomu, aby se schovávala, lhala, konspirovala, aby se něco neprovalilo, no a taky, aby občas pánovi poskytla sex. Cítíte se v té roli důstojně?

Ta druhá mu opravdu dala víc než Vy. Tak si najděte také někoho bez závazků, vždyť život tak rychle utíká, až máte také partnera, případně děcko a neproteče Vám život mezi prsty.

Vezměte to obráceně: byla byste s tímto pánem už 8 let, měli jste spolu dítě. Pak by so objevila taková nějaká, která by Vám chtěla vzít partnera a dítěti tátu. Jistě byste jí parádně vjela do úsměvu. Tak nedělejte to, co by se Vám samotné nelíbilo. Pán je zřejmě slaboch, rád se napije z různých květinek, tak mějte proto charakter aspoň Vy. Jaga.

krska*
hodnocení

Máte asi prawdu w tom že se to snažím nějak omlouwat a hledat způsob jak si to osprawedlnit.. Je to odeme hnusný že s ním sem já to wím, ale jak už sem řekla nedá se tomu poručit.. :( Je jisté že by se se mi to z druhý strany taky nelíbilo an se mi nelíbí že to dělám, ale sem w tom až po uši.. Asi to stejně dopadne tak že ho opustím, protože ne, tahle role mě neuspokojuje a nelíbí se mi.. Ani nevím jakou odpowěd hledám možná jen potřebuju aby mi někdo řek že to nemá smysl aby pro mě nebylo tak těžký to ukončit. Za vaší odpověď moc děkuju wážně mě zaujala.. :)

myse*

Ano, nemá to smysl, ukončete to, dokud jste ublížili jen sami sobě, ne ještě dítěti a jeho mámě.

co sám nechceš, nedělej druhému... tím bychom se měli řídit všichni...

dobré je vždy situaci otočit a zkusit si představit sebe v kůži těch druhých - vy nechcete nikoho podvádět, proto si milence nenajdete, ale váš milenec je tak nemorální, že podvádí vás obě, kdybyste byla jeho žena taky by vám to nebylo po chuti a byla byste naštvaná nejen na svého muže ale i na jeho milenku (a na tu ještě víc)

Jste mladá, život před sebou... Někde určitě čeká pořádný chlap a ne zbabělec a lhář kterého právě milujete...

Hodně štěstí!

hodnocení

6x

My chlapci rádi říkáme jak je to doma na houby a že nám žena nerozumí. A užívat si bokem je taky naše přirozenost, takže nevím je-li do vás zamilovaný, ale já mít malé dítě, tak chci být hlavně s ním a myslet jen na něj, i kdyby mi žena nedávala co pro život potřebuju. Odejděte dokud jste mladá a můžete si najít jiného jen pro sebe!

krska*
hodnocení

Já ani vlastně nechci tomu malýmu brát tátu, žít s takovym pocitem se mi ani trošku nezamlouvá.. Nechápu jak sem se do toho všeho tak moc zamotala.. já hlavně na začátku ani nevěděla že spolu mají dítě protože sem o jejich vztahu nechtěla a ani teď nejak moc nechci nic vědět.. Vím že rozhodnout se musim sama a vím že nejrozumnější je ho nechat jít, ale je to tak těžky.. :/

martinaa*
hodnocení

5x

Ahoj. Bohužel zřejmě spadáš do smutné většiny milenek, které naletí na známé řečičky "už si spolu nerozumíme, jsme spolu jen kvůli dětem atd." Opravdu si myslíš, že kdyby mu s tebou bylo tak úžasně, že by byl s jinou?:) Výmluvy, výmluvy, výmluvy.

A proč to říkám? Můj známý má milenku, už nějakých 6 let. Milenka je do něj samozřejmě zamilovaná, nicméně on jí řekl, že od rodiny zatím odcházet nebude, protože mu záleží na dvou synech, a že že to udělá, až kluci odrostou. Mě se zase svěřil, že mu to takhle vyhovuje, doma uklizeno, navařeno, má svůj klid, a u milenky sex, kdykoli se mu zachce. Že jí má moc rád, ale rodinu neopustí. A ta milenka mu ty jeho řeči baští. Přitom je to moc pěkná a docela chytrá holka, která už šest let čeká, jednou za čas (protože se také známe), se mi vybrečí na rameni, proč jí milenec tak ubližuje, že s ním chce jet na dovolenou, ale on jede raději s rodinou apod. A stále čeká a čeká ... a utíkají ji nejlepší roky.

Přitom sama ve slabé chvilce přiznala, že ví, že se nejspíš nedočká, ale že ho prostě miluje.*zed*

doplněno 14.03.13 13:45:

Cobraku, děkuji, ale není moc za co... spíše, jak to po sobě čtu, tak uvnitř pěním, protože prostě nepochopím, jak může mladá, pěkná a šikovná (+dobře vydělávající) holka mít zájem o postaršího vypelichaného kocoura, protože jinak se známý nazvat nedá. Jo, kdysi byl fešák, ale ty časy už bohužel minuly. Navíc je charakterem sobecký, panovačný a lže jí.

Proboha, proč s ním je?*zed*

cobrak*
14.03.13 13:36

Dávám bod *palec*

koukolik

proč? Vždyť to přece řekla: staršně ho miluje *smich**smich*

krska*
hodnocení

Když ono asi neni uplně jednoduchý ze dne na den odejít od člověka s kterým si tak dlouho ať chces sebe víc, znám to z vlastní zkušenosti než sem se rozešla z bývalým trvalo mi to 4 měsíce a to sem po celou dobu věděla že s ním vlastně být nechci.. :/ Nevím jestli lže v tom co řiká a jestli jo tak je zatraceně dobrej lhář.. Ale zas na druhou stranu s tim přišel první on a neměl to zapotřebí protože sex sem s nim měla i bez toho aby mi řikal jak mě má rád a hladil mě a bůh ví co všechno..

hodnocení

4x

Zdravím. Váš milenec má rodinu, od které si odskakuje k Vám. Kdyby mu to nebyhovovalo, už by s Vámi byl. Záleží na Vás, zda chcete život pročekat na někoho takového, nebo prožít s někým, na koho je spoleh a je s Vámi, ne s jinou ženou. Představte si sama sebe na místě jeho partnerky...To, co dělá jí, dělal by třeba i Vám...Chcete se, jako žena, o muže dělit s jinými? Myslím, že ne. Nechtějte být jen něčí milenkou, určitě si zasloužíte víc! Popřemýšlejte o tom, zda by Vás jiný vztah nenaplnil vším, po čem toužíte, více...To je můj názor, Váš je to život...

kocianova
hodnocení

4x

Jsem sice už stará, ale mám stejnou zkušenost. Ve 30 letech jsem se strašně zamilovala do ženatého muže, který se samozřejmě nerozvedl, ale táhli jsme to spolu 12 let, kdy to jeho manželku přestalo bavit a rozvedla se. Sice teď žijeme spolu, ale ztracené mládí nám už nic nenahradí. Pokud jsi mladá a máš ještě šance - pryč od takového vztahu!

uska*
hodnocení

3x

Já bych takový vztah ani nezačla, ale když už je na světě ... tak mě napadlo, co kdybyste si našla přítele a ve volných chvílích, když se oba budete nudit doma se sv ámi partnery , si s milencem odskakovali z domova k prožití příjemných chvilek? Říká se, že ve trojce se žít nedá, ale ve čtverce?

Nebude dlouho trvat budete každý sám, bez přílele/přítelkyně, bez milence/milenky. Otevřete oči a úprkem pryč, zabouchtěte vrátka.

krska*
hodnocení

Taková varianta moc nepadá w úvahu, kdybych si někoho našla tak nechci začínat wztah tím že budu lhát to mi wůči tomu člowěku nepřijde fér, zatím jsem já osobně swého partnera nikdy nepodwedla a nehodlam s tim začínat, ale děkuji za snahu.. :) asi to stejne zkončí tím úprkem.. :/

hodnocení

2x

ale tak je docela možný, že se dočkáte. až jeho manželce jednou rupnou nervy a natvrdo ho vyrazí z baráku. ovšem pozor, ne nadarmo se říká: chceš se pomstít milence? přenechej jí svého manžela *nevi*

krska*
hodnocení

Ona to není jeho manželka jen přítelkyně.. Taky se bojím že by mě po nějaké době třeba taky podváděl, ale láska je slepá jak víme.. :/

ifkali*

Manželka teda není,ale jenom přítelkyně asi taky ne:) určitě s ní i sexuálně žije,takže je to jeho minimálně i milenka a dále žena s kterou má dítě jak píšete,takže je to i matka jeho dítěte a také žena s kterou sdílí společný domov,ale určitě ne pouze přítelkyně.:)

Tak mají spolu dítě, tak "jen" přítelkyně to není, je to jeho družka, matka jeho malého dítěte. Což je tak nějak víc, než jenom "jen přítelkyně".

hodnocení

2x

Nevím, co k tomu již řečenému dodat. Snad je to stručné: KOMU NENÍ RADY, TOMU NENÍ POMOCI.

Nic ve zlém, ale vzpamatujte se.

ifkali*
hodnocení

0x

Já dala ano:)

Řídím se heslem:Kdo chce kam,pomozme mu tam!

Tak zjistíte nejlépe,že takový vztah je založen už od začátku na lži a tudíž se v tom budete motat dalśích pár let,ať už po boku člověka,kterému bych už neveřila,když to udêlal jednou,nebude mít problém to zopakovat:) nebo neustálým čekaním kdy na Vás dojde řada.

krska*
hodnocení

Pár let..? Na to Vážně nemám a tak naivní taky zase nejsem myslím že počkám ještě tak dva měsíce a kašlu na něj, to už sem jednou zvládla tak to v nejhorším případě zvládnu znova.. Moc dobře si uvědomuju že by mě mohl taky podvádět a na jednu stranu vím že to není ideální chlap, ale vysvětli to srdci že jo.. :/

iz*

Od začátku, váte, že má přítelkyni, nedávno jste se dozvěděla, že spolu žijí už 8 let, a že spolu mají syna.

Vy jste do toho (vztahem se nazvat nedá) neměla vůbec vstupovat. Nač chcete čekat, na to až opustí svého syna?

Dokázala byste si ho pak vůbec vážit?

Píšete, že nechcete jeho synovi brát tátu. Tak s tím přestaňte (nic jiného totiž neděláte)!

buss
hodnocení

0x

Problém je zde : konečně zase cejtila takovej ten zvláštní pocit v břise
a těmto pocitům se těžko odolává. Takových žen je kopa, stačí vlíldné slovo, pohlazení po duši, (ale i opačně, chápavá žena)... a kde je rozum. A své zkušenosti by měli psát ti, co do toho spadli a dostali ase z toho. Nebo kdo odolal ve skutečné situaci. A lidi nepatří zrovna mezi věrné tvory. A někteří jsou vyloženě přelétaví. Ale to je na psychologa.
Podívejte se na sebe, když jste byli "zamilovaní", jak na vás působily rady jiných (a co jste si vzali ač varováni). Nezatracuji, třeba je to nemoc...

pt®
hodnocení

0x

Píšete, že už podruhé jste pouze v roli milenky zadaného muže. Píšete, že to bolí. Nyní máte příležitost, má o Vás zájem nezadaný člověk, na co čekáte? Že se zadaný přítel vzdá přítelkyně, syna a domu? A i kdyby, tak Vám to bude jednou tak vyčítat, že byste jen litovala. Buďte ráda, že už jednou jste se rozhodli milenecký vztah ukončit, tak to dotáhněte do konce a jděte vstříc svému novému štěstí. Zadané muže nechejte plavat, mohlo by se stát, že jednou budete v roli té podváděné Vy. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]