Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex láska - má to smysl?

Od: zdenek555* odpovědí: 6 změna:
Když mi bylo 17 let poznal jsem holku se kterou jsem měl vztah krátce. Nyní je tomu sedm let a mezitím jsme si pár krát napsali na facebooku, ale nic mezi námi nebylo. Teď je to 3.5 roku co si našla kluka. Před 2 měsíci jsme si napsali znovu a udělali jsme si ještě s jedním kamarádem skupinu na facebooku, aby to neviděl její přítel. Dozvěděl jsem se že není šťastná ve vztahu a že jí přítel podved. Čím víc jsme si psali tím víc mě to přitahovalo. Nejdřív jsme se viděli, jako kamarádi a pak došlo k tomu že jsme se spolu vyspali. Řekla mi že je se mnou šťastná a že svůj vztah ukončí a začne znovu žít. Každý den jsme si psali krásné vzkazy a já věřil že začíná něco krásného. Trávili jsme spolu spoustu času a došlo i několikrát na sex. Když jsem ji vezl na oslavu kamarádky, tak mi řekla že tam bude i její přítel, ale že nic nebude. Druhý den mi přišla sms že se pohádali a že je konec. Vím že to ode mě bylo hnusný že jsem měl radost, ale taky vím že to tak chtěla. Pak si ještě psali a domluvili se že je to tak lepší že se rozešli. A že má ještě věci u ní doma a že si pro ně přijede. Věděl jsem že přijde chvíle, kdy přijdou vzpomínky na něho, ale věřil jsem že to zvládnem spolu. Když ta chvíle přišla napsali mi že o mě nechce přijít a že si musí vyčistit hlavu. Samozřejmě jsem to chápal a ještě ten den mi napsala ať přijedu. Když jsem přijel řekla mi že na to zapomene a udělá čáru. Začínal jsem tušit že ho stále miluje, ale nechtěl jsem si to připustit. Nastal den, kdy si přijel pro věci, napsala až mu věci vrátí že mi všechno řekne. Přijel jsem a všechno bylo v pořádku dokonce si ten její přítel našel novou holku. Ale smáli jsme se a já věřil že je to všechno za námi. Druhý den ráno mi napsala že na něho myslí stále a že neví co dělat a že chce být sama že je konec. Chtěl jsem to slyšet do oči a né po telefonu. Setkali jsme se a já se snažil ji říct co k ní cítím, ale nic nepomohlo. Mám strach že jsem ji na dobro ztratil. Teď nevím co dělat napsala mi že neví co chce a nechce mě tahat za nos nevím jestli mám ještě šanci jí získat. Totálně mě to dostalo. Byly to krásné chvíle a já chci aby pokračovali

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

No jo, takový už je život. Někdy si jde prostě svojí cestou a je mu uplně fuk, jak to máme v kebuli nalinkovaný. Asi Ti nezbyde, než jí dát čas, aby si to v té své trošku srovnala. Já myslím, že nejlepší bude, když jí budeš, pokud to ovšem ještě půjde, opět tím kamarádem na facebooku, nebo tak něco a čas sám ukáže. Myslím, že hrotit to plazením se a klečením na kolenou moc nepomůže, ale co já vím, třeba jo. Ono je dost obtížné takhle radit, když dotyčkou člověk nezná. Nakonec to bude zas jen na Tobě abys odhadl tu správnou mez.

zdenek555*
hodnocení

vím že potřebuje čas a nechci jí psát abych to víc nepokazil, ale nechci o ní přijít, prožili jsme krásné chvíle které pro mě hodně znamenají
ty ted muzes jen doufat, ze si uvedomi to stejne a zase se k tobe vrati. hlavne netlacit, neatakovat zpravama, nechat ji v klidu. bohuzel jak se rozhodne, to ti nikdo nezaruci. ale necim podobnym si prosla vetsina z nas a vzdycky se to nejak zvladlo ;)
zdenek555*
hodnocení

asi je to tak musím počkat a alespoň doufat že se možná rozhodne pro mě. Vím že si tím většina z nás prošla, ale dokud člověk není v té situaci neví jaký to je

hodnocení

0x

Slečna evidentně neví, co chce. Moje babička takovému chování trefně říkávala: chce sedět jednou prdelí na dvou židlích.

Být tebou bych si od toho nic neslibovala. Hraje si jako kočka s myší s tím svým klukem i s Tebou.

A tak si myslím, že i kdyby se slečna rozhodla pro Tebe, může se jednou a to třeba i dost brzy stát, že se seznámí s někým jiným a budete znovu řešit totéž: zda on či Ty. A nebo budete dokola řešit Tebe a toho jejího současného, kterého zapudila. Chachá!*ua*

Podobné problémy tady nejsou nové, řešil je už kdysi Vašek Neckář:

Hej, malá, nezdráhej se víc, hej, malá, chci Ti něco říct:

rozvaž ty jediná, s kým půjdeš do kina, rozvaž to, s kým, zda se mnou, či s ním,

rozhodni vzápětí, kdo z nás dvou sedne Ti figurou, šarmem a vším.

Jaga.

zdenek555*
hodnocení

teď vím jak je možný že tak rychle změnila názor. V jednu chvíli jsem odhodlaný jít dál, a další chvíle se mi vrací vzpomínky. Chce to čas který potřebujem oba dva. Děkuji všem za vaše názory. Pomohli mi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]