Nejste přihlášen/a.
No jo, takový už je život. Někdy si jde prostě svojí cestou a je mu uplně fuk, jak to máme v kebuli nalinkovaný. Asi Ti nezbyde, než jí dát čas, aby si to v té své trošku srovnala. Já myslím, že nejlepší bude, když jí budeš, pokud to ovšem ještě půjde, opět tím kamarádem na facebooku, nebo tak něco a čas sám ukáže. Myslím, že hrotit to plazením se a klečením na kolenou moc nepomůže, ale co já vím, třeba jo. Ono je dost obtížné takhle radit, když dotyčkou člověk nezná. Nakonec to bude zas jen na Tobě abys odhadl tu správnou mez.
Slečna evidentně neví, co chce. Moje babička takovému chování trefně říkávala: chce sedět jednou prdelí na dvou židlích.
Být tebou bych si od toho nic neslibovala. Hraje si jako kočka s myší s tím svým klukem i s Tebou.
A tak si myslím, že i kdyby se slečna rozhodla pro Tebe, může se jednou a to třeba i dost brzy stát, že se seznámí s někým jiným a budete znovu řešit totéž: zda on či Ty. A nebo budete dokola řešit Tebe a toho jejího současného, kterého zapudila. Chachá!
Podobné problémy tady nejsou nové, řešil je už kdysi Vašek Neckář:
Hej, malá, nezdráhej se víc, hej, malá, chci Ti něco říct:
rozvaž ty jediná, s kým půjdeš do kina, rozvaž to, s kým, zda se mnou, či s ním,
rozhodni vzápětí, kdo z nás dvou sedne Ti figurou, šarmem a vším.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.