Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak popřát Dobrou noc?

Od: vojacekplynovy odpovědí: 6 změna:

Když holka napíše na facebook, kdo mi napíše sms na dobrou noc? Co jí mám napsat, stačí napsat dobrou noc a už nic víc?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Hochu, hochu, vojáčku plynový. Nevím, kolik ti je let, ale nevíš-li sám, co napsat dívce na dobrou noc - i když tě sama k tomu ponoukla. . . tak to asi nemá význam, aby ses o něco pokoušel. Přinejmenším, já bych, ať už jako dávno zapomenutý jinošský básník nebo současný skoro dementní stařík toho využil a poslal bych jí SMS lyricky laděnou, plnou jarního vlání . Ani těch 168 znaků by mě nestačilo, dál bych se jí připomínal každovečerně - pochopitelně vždy jinými verši. Takže: neptat se, nebát se a do toho! Však ona ti dá vědět, co si o tom myslí a zda můžeš pokračovat.

andrea1*

@dedabrno to je nádhera. Jak já bych si přála dostávat na dobrou noc SMS s veršemi plnými jarního vlání a vůně třešňových květů... To by se večer krásně usínalo a nemuselo by se ponocovat. To by si ale ten můj Vena myslel, že jsem se zbláznila. *smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Když si nejseš jistej, můžeš napsat: nevím, dotyčný mi nehlásí každou smsku, kterou rozesílá.*smich*. Eventuelně:" nevím, neznám, ale já to rozhodně nebudu".*smich*

honzav88*
hodnocení

0x

Nezám princip Facebooku, ale pokud tohle napíše holka zřejmě pro všechny?, tak je minimálně dosti laciná a já bych jí nenapsal nic :-D A pokud opravdu nevíš co jí napsat, tak jí fakt nepiš nic. Pokud se ti líbí nebo jí máš dokonce rád měly by ti slova do úst skákat samy ;)

hodnocení

0x

Vojáčku plínový - *smich*, své dívce bych napsala na dobrou noc verš z písničky od Nedvědů:

Dobrou noc, dobrou noc, dobrou noc, ovečky sčítat budem bílé,

po jedné přes noc dál, až usneš má milá má, dobrou noc...

Ale to se spíš opravdu hodí pro děvče, se kterým máš známost. Ne pro takovou, která k přání dobré noci na FB vyzývá kohokoli a je jí jedno, kdo jí tu dobrou noc popřeje. Pro takovou by mi toto přání přišlo škoda. Jaga.

hodnocení

0x

moje babička říkávala "a't tě blechy štípou celou noc" :-D :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]