Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, jestli potrebuju jako brigadnik na pozici pokladniho potravinarsky prukaz? Dekuji
Já myslím že ano. V podstatě se s potravinami budete setkávat, protože je budete brát do rukou a markovat. Průkaz vám vystaví obvodní lékař a budete jej mít napořád. Lékař tam má zápis o vydání tohoto průkazu a kdyby jste z jakéhokoliv důvodu nebyl vzhledem ke zdravotnímu stavu způsobilý, tak jej musíte odevzdat.
Nevím,jestli to je všude stejné,ale dnes přijdete k lékaři a pokud nemáte žádný záznam v kartě,nebo zdrav. problémy,tak ho dostanete bez jakékoliv vyšetření.Prostě lékař vypíše,dá razítko,Vy zaplatíte a jdete.Kdysi kolem toho bylo plno běhání a vyřizování.mamina
No ono je to behani i dneska. Bohuzel lekari jdou dneska jen po penezich, takze je to nejak netrapi. Ale uz jsem narazil i na doktora, ktery dela kompletni vystreni, vcetne vyteru.
Ja mam zdravotni prukaz taky bez reci a problemu. Ale neni tak vsude.
Je to asi 13 let zpátky, jsem potřeboval zdravoťák do kuchyně, doktorka mi změřila tlak a za 300 dala razítko, mám to nadosmrti. Podle mne naprosto nesmyslné...
Pokud budete dělat pokladního třeba ve stavebninách, tak pravděpodobně ne, Více by Vám měl říci potencionální zaměstavatel...
Když jsem si vyřizovala ten zdravotní průkaz /potřebovala jsem ho na vydávání - porcování asi 110 obědů denně/,tak jsem byla taky udivena,že to bylo tak jednoduché a bylo mi lékařkou řečeno,že dnes se to řeší až když se něco semele.Kdysi hooodně dávno jsem si právě prošla tím kolotočem vyšetření,ale po změně zaměstnání průkaz zůstal u pův.zaměstnavatele,tak jsem musela vyřídit nový.No a jak píše hop,je platný do smrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.