Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalendář s obrazy od Reona

Od: dundee333* odpovědí: 1 změna:

Mám v práci už 8 let kalendář z obrazy od malíře Reona a každý rok ho chci vyhodit,

protože přestože jde o kvalitní reprodukce, umělecky provedené perfektně, mě se ten

styl ani energie nelíbí. Na internetu jsme objevil inzerát, kde někdo tento kalendář shání.

Právě se bavíme o ceně, on částku nevysloví, chce abych se vyjádřil já, ale já tomu vůbec nerozumím.

Původní cena bylo kolem 400,- Kč.

Najde se tu nějaký "znalec"- byl bych moc vděčný.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

S Reonem jsem nekolikrat popil :D Jeho ozralou hlaskou chraplakem na me se bavim uz hafo let: "Ty vypadas jako Frank Zappa... (pauza) ... sukal jsem mu starou!" :D Ja myslim budte rad, ze za to neco dostanete, treba petikilo, stejne to bude jen tisk na kride... Jinak misto Reona doporucuju Libora Vojkuvku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]